Ο πρώτος νεκρός από τον καύσωνα: Κατέρρευσε 43χρονος στην Χαλκίδα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον αδόκητο χαμό 43χρονου από ανακοπή που προκλήθηκε από θερμοπληξία. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο στη χώρα μας φέτος, λόγω του καύσωνα.

Ο άτυχος 43χρονος γυρνώντας στο σπίτι του στον Καράμπαμπα Χαλκίδας, χθες Πέμπτη, ανέφερε στη μητέρα του ότι έχει υψηλή θερμοκρασία και πονοκέφαλο.

Αμέσως επικοινώνησαν με γιατρό ο οποίος τους συνέστησε κρύες κομπρέσες στο μέτωπο. Η κατάσταση όμως χειροτέρευε από ώρα σε ώρα και έτσι οι δικοί του τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, με πυρετικούς σπασμούς.

Έγινε εισαγωγή με συμπτώματα θερμοπληξίας, αλλά δυστυχώς έπαθε απανωτά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία τον οδήγησαν στον θάνατο.

Η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος, τα δύο αδέρφια του και οι γονείς του είναι απαρηγόρητοι, καθώς όσοι τον γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα εργατικό και καλοσυνάτο παιδί, με όρεξη για ζωή και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό του περιβάλλον που συνομίλησε στο eviaonline, ήταν απόλυτα υγιής και δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, θα ρίξουν η νεκροψία – νεκροτομή.

 

Πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ντελιβεράς, διαψεύστηκαν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας, ο άτυχος άνδρας πέθανε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεσή του σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας:

 

Recommended For You

About the Author: efoni