Ο Γιώργος Πατούλης γιόρτασε τα γενέθλιά του στη στοά της Βουκουρεστίου

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλοί υπουργοί και στελέχη της ΝΔ όπως και παράγοντες της αυτοδιοίκησης, ευχήθηκαν από νωρίς χθες το απόγευμα τα χρόνια πολλά στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη ο οποίος  γιόρταζε  τα γενέθλιά του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες , οι φίλοι του Γιώργου σχηματίζουν ουρά αρκετών μέτρων στη στοά της Βουκουρεστίου προκειμένου να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν.

 «Όλα τα χρόνια κοντά στον πολιτη», είναι το σύνθημα της αποψινής εορταστικής εκδήλωσης.

patoulis-2

 

patoulis-3

 

patoulis-4

 

 

patoulis-7

 

 

patoulis-11

Γιώργος Πατούλης: Γενέθλια χωρίς την Μαρίνα Πατούλη – «Εισπράξαμε τις ευχές της»

Απούσα από το πάρτι γενεθλίων του ήταν βέβαια η πρώην σύζυγός του Μαρίνα Πατούλη, με την οποία οι σχέσεις τους φαίνεται πως είχαν αποκατασταθεί.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης στις τηλεοπτικές κάμερες.

Τι του ευχήθηκε ο γιος του; «Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη»

«Με τη Μαρίνα Πατούλη μιλάμε, επικοινωνούμε, εισπράξαμε τις ευχές της, να είναι καλά. Είμαστε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι σήμερα εδώ, σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί» τόνισε για την απουσία της Μαρίνας Πατούλη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Recommended For You

About the Author: efoni