ΟΤΕ: Αποχωρεί ο Μιχάλης Τσαμάζ, νέος επικεφαλής ο Κώστας Νεμπής

Έπειτα από συνολικά 22 χρόνια στον Όμιλο ΟΤΕ-Cosmote και 13 στο τιμόνι του Οργανισμού, ο Μιχάλης Τσαμάζ θα παραδώσει μέσα στους επόμενους μήνες και επισήμως τη σκυτάλη της διοίκησης στον Κώστα Νεμπή, νυν επικεφαλής της Hrvatski Telekom.

Όπως ανέφερε έγκαιρα το newmoney, οι ανακοινώσεις έγιναν αρχικά σήμερα το μεσημέρι προς τους εργαζόμενους του Ομίλου, ενώ θα ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση προς το Χρηματιστήριο

Επιθυμία του κ. Τσαμάζ ήταν οι ανακοινώσεις να γίνουν πρώτα στους εργαζόμενους του ΟΤΕ τους οποίους ευχαρίστησε εκ βαθέων για τη στήριξή τους στην προσπάθεια ανάπτυξης και μετασχηματισμού του Ομίλου. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα ορόσημα των τελευταίων 13 ετών στον ΟΤΕ και ευχαρίστησε, όπως αναφέρθηκε, τους εργαζόμενους, τους μετόχους, τους επικεφαλής των διευθύνσεων και τα στελέχη του ομίλου για τη συνδρομή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως η ως αντικαταστάτης του επιλέγχθηκε ο Κώστας Νεμπής, Chief Executive Officer στην Hrvatski Telekom, θυγατρική του Ομίλου Deutsche Telekom στην Κροατία. Η θητεία του κ. Τσαμάζ θα ολοκληρωθεί και τυπικά τον προσεχή Ιούνιο, ενώ ο κ. Νεμπής θα βρίσκεται όλο και συχνότερα στην Αθήνα ώστε να γίνει ομαλά η διοικητική μετάβαση στον ΟΤΕ.

Recommended For You

About the Author: efoni