Ορκίστηκαν Γιάννης Οικονόμου και Γιάννης Βρούτσης- Η πρώτη αντίδραση του Νότη Μηταράκη

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου ορκίστηκαν ο Γιάννης Οικονόμου και ο Γιάννης Βρούτσης. Η ουσιαστική αποπομπή του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, δρομολόγησε εξελίξεις στη σύνθεση της κυβέρνησης.

Στη θέση του Νότη Μηταράκη ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη ορκίστηκε ο Γιάννης Οικονόμου, που ήταν μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Όπως ανέφερε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.

Οι κ.κ. Οικονόμου και Βρούτσης ορκίστηκαν στις 7 το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Με δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά, οι δύο υπουργοί ευχαρίστησαν με δηλώσεις τους τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο νέος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε, επίσης, «προπονημένος» από την παλαιότερη θητεία του στο Υπουργείο Εργασίας.

Νότης Μηταράκης: Η πρώτη αντίδρασή του στο Facebook μετά την παραίτηση

Χωρίς να έχει πραγματοποιήσει δημόσια δήλωση, η πρώτη αντίδραση του Νότη Μηταράκη μετά την παραίτησή του από υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήρθε μέσα από το Facebook.

Συγκεκριμένα ανανέωσε την σελίδα του στο Facebook λίγη ώρα μετά την επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση περί παραίτησης και στο εργασιακό status ενημέρωσε ότι «Σταμάτησε να εργάζεται για Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη».

mitarakis4

 

Recommended For You

About the Author: efoni