Ομόφωνα αθώος ο 48χρονος που είχε προφυλακιστεί για αρπαγή 13χρονης στην Ραφήνα

Ομόφωνα αθώος κρίθηκε ο 48χρονος που ήταν προφυλακισμένος εδώ και έξι μήνες, κατηγορούμενος για την αρπαγή ενός 13χρονου κοριτσιού στη Ραφήνα. Απαντήσεις στο δικαστήριο έδωσε το υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται στο σημείο της καταγγελλόμενης αρπαγής.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση του άνδρα ο οποίος αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι, παρά το γεγονός ότι η εισαγγελέας ζήτησε να αθωωθεί για απόπειρα αρπαγής και να καταδικαστεί για απειλή. Η αρχικές κατηγορίες σε βάρος του 48χρονου ήταν η απόπειρα αρπαγής κατ’ εξακολούθηση και απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την υπεράσπισή του ο άνδρας έχασε το νεφρό του καθώς νόσησε με καρκίνο.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, το δικαστήριο επέτρεψε στους δικηγόρους του κατηγορούμενου, Βαγγέλη Καντιάνη και Πέτρο Πανταζή να προβάλουν βιντεοσκοπικό υλικό που είχε συλλεγεί με εντολή του ανακριτή από όλα τα καταστήματα της περιοχής και καταδείκνυε ότι δεν ακολουθούσε το κορίτσι κανένα αυτοκίνητο. Τα στοιχεία που προέκυψαν από τα βίντεο ήταν και αυτά που αθώωσαν τον άνδρα.

Τι ανέφεραν οι καταγγελίες για την αρπαγή στη Ραφήνα

Ο 48χρονος που είχε απολογηθεί για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής είχε αρνηθεί όσα του καταλογίζονται, πως δηλαδή επιχείρησε με επιμονή να βάλει στο αυτοκίνητό του το κορίτσι, στη Ραφήνα.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητο του και να προσπάθησε να επιβιβάσει με τη βία σε αυτό την 13χρονη, η οποία όχι μόνο κατάφερε να τον αποφύγει αλλά και ειδοποίησε φωνάζοντας περαστικούς, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει εκνευρισμένος το σημείο.

Recommended For You

About the Author: efoni