Οι προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα για το 2024

Η τυφλή μάντισσα με το όνομα Μπάμπα Βάνγκα, η οποία φέρεται να προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και την πανδημία Covid-19, έκανε τρομακτικές προβλέψεις για το 2024.

Η Μπάμπα Βάνγκα, η οποία πέθανε πριν από 27 χρόνια, το 1996, ήταν μια Βουλγάρα προφήτισσα που την λάτρεψαν όσοι πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας, αφού κάποιες από τις δηλώσεις της αποδείχθηκαν ανατριχιαστικά αληθινές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail.

Γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», άφησε πίσω της προβλέψεις για κάθε έτος μέχρι το 5079. Σύμφωνα με τη μυστικίστρια, το 2024 φέρεται να φέρνει πλήθος σκοτεινών γεγονότων, όπως τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, μια μεγάλη οικονομική κρίση και βιολογικές επιθέσεις, καθώς και μια απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η μόνη προφητεία με μια αχτίδα ελπίδας, σύμφωνα με το Sky History, είναι η αύξηση των ιατρικών ανακαλύψεων.

Οι επτά προφητείες της Μπάμπα Βάνγκα για το 2024

  • Η δολοφονία του Πούτιν

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα δολοφονηθεί από έναν συμπατριώτη του το 2024, σύμφωνα με τη Βάνγκα. Εν τω μεταξύ, μόλις τον περασμένο μήνα, κάποιος σε ένα ρωσικό κανάλι στο Telegram με την ονομασία «General SVR» ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο Πούτιν πέθανε και έχει απομείνει μόνο ο σωσίας του, ωστόσο, το Κρεμλίνο το διέψευσε, χαρακτηρίζοντάς το «παράλογο».

Ο Andrii Yusov, εκπρόσωπος της Αμυντικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ουκρανίας, κατηγόρησε αργότερα τη Ρωσία ότι διέδωσε μια φήμη για το θάνατο του Πούτιν, για να δει πόσο δημοφιλής είναι.

  • Ευρωπαϊκή τρομοκρατία

Η Βάνγκα φέρεται επίσης να έχει προβλέψει ακόμη ότι η Ευρώπη θα δει μια έξαρση της τρομοκρατίας και ότι μια «μεγάλη χώρα» είτε θα κάνει δοκιμές βιολογικών όπλων είτε επιθέσεις το επόμενο έτος.

  • Κλιματικές καταστροφές

Προέβλεψε ακόμη ότι οι φυσικές καταστροφές θα είναι πολλές το επόμενο έτος. Η Βάνγκα λέγεται ότι είπε πως, εκτός από τα καιρικά φαινόμενα, θα μπορούσε επίσης να υπάρξει αύξηση των επιπέδων ραδιενέργειας, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, όπως αναφέρει η New York Post.

  • Οικονομική κρίση

Η Βάνγκα προέβλεψε επίσης ότι η αύξηση του χρέους, οι παγκόσμιες εντάσεις και η μετατόπιση της εξουσίας από τη Δύση στην Ανατολή θα τροφοδοτήσουν μια οικονομική κρίση.

  • Επιθέσεις στον κυβερνοχώρο

Μία ακόμη προφητεία της φέρεται να υποστηρίζει ότι οι χάκερ θα αρχίσουν να στοχεύουν υποδομές, όπως τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού, γεγονός που θα ενισχύσει τις απειλές για την εθνική ασφάλεια.

  • Τεχνολογική επανάσταση

Η Βάνγκα λέγεται ότι έχει πει πως θα γίνει σημαντική επανάσταση στην κβαντική πληροφορική, ενώ οι οπαδοί της λένε ότι προέβλεψε και την αύξηση της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

  • Ιατρικές ανακαλύψεις

Πέρα από τα δυσοίωνα και τρομακτικά, η Βάνγκα είχε και κάποια καλά νέα: Σύντομα θα υπάρχει η θεραπεία τόσο για τον καρκίνο όσο και για τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Recommended For You

About the Author: efoni