Οι ευχές του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη

Από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής επέλεξε για συμβολικούς λόγους να ευχηθεί σε όλους τους πολίτες χρόνια πολλά ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Το μήνυμα της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη για καλές γιορτές με υγεία και ασφάλεια, αναρτήθηκε σε όλες τις φωτεινές πινακίδες στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης ευχήθηκε σε όλους τους πολίτες χρόνια πολλά και οι γιορτινές ημέρες να είναι γεμάτες αλληλεγγύη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Θερμές ευχαριστίες και ευχές έστειλε ο Περιφερειάρχης και σε όλους τους εργαζόμενους και τα στελέχη της Περιφέρειας, επισημαίνοντας ότι εργάζονται αδιάκοπα με στόχο την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Γ. Πατούλης απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να οδηγούν με ασφάλεια. Επίσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής υπογραμμίζει ότι τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μην στερηθούμε τη χαρά των γιορτών με την διοργάνωση ενός πλούσιου διαδικτυακού πολιτιστικού προγράμματος το οποίο είναι ελεύθερα διαθέσιμο σε όλους τους πολίτες.

Recommended For You

About the Author: efoni