Οικονόμου: Σύντομα οι ανακοινώσεις για το επίδομα Πάσχα

Στο Επίδομα Πάσχα αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης (2/3) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης οικονόμου, τονίζοντας ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα σύντομα, μόλις η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη.

Αναφορικά για το πλαφόν κέρδους, ο κ. Οικονόμου τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι θα εξεταστούν τα περιθώρια κέρδους για να αποκλειστούν οι δυνατότητες κερδοσκοπίας σε μια σειρά τομείς όπου οι ανατιμήσεις δεν εξηγούνται άμεσα.

Για τη στάση της Ελλάδας στον πόλεμο στην Ουκρανία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι η χώρα μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τους συμμάχους και τους εταίρους της, έχει στείλει βοήθεια και δεν προβλέπεται η αποστολή έμψυχου υλικού ή ελικοπτέρων.

Εκτίμησε ότι η καθαρή φωνή με την οποία η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτή τη στήριξη της Ουκρανίας, «είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη απέναντι στον προκλητικό και παραβατικό γείτονα που έχουμε».

«Η Ελλάδα δεν είναι ούτε ιστορικά, ούτε πολιτικά αφελής. Η συμμετοχή της, η καθαρή φωνή της, η ουσιαστική συνδρομή μαζί με όλους εταίρους και συμμάχους της, απέναντι σε αυτό που αποτελεί παραβίαση του αξιακού υποβάθρου, είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη και απέναντι στον προκλητικό και στον παραβατικό γείτονα που έχουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ανέφερε τέλος ότι η Τουρκία έχει ένα δικό της πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπει το Διεθνές Δικαιο το οποίο είναι ανεδαφικό και αυτό είναι ένα μήνυμα και για την Ευρώπη.

Recommended For You

About the Author: efoni