Οικονόμου για διαγραφή Μπογδάνου: «Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του»

Το παρασκήνιο της καρατόμησης του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο Γιάννης Οικονόμου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο πρωθυπουργός μίλησε με αρκετούς συνεργάτες του και όταν πληροφορήθηκε τα γεγονότα πήρε την απόφαση για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο της ΝΔ.», είπε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Μας χωρίζει άβυσσος με το ΚΚΕ αλλά δεν μπορεί βουλευτής της ΝΔ να λέει ότι οι κομμουνιστές είναι οι χειρότεροι εχθροί της πατρίδας», επεσήμανε και πρόσθεσε ότι «έχουμε κανει κόπο να ξεφύγουμε από διχασμούς, δεν μπορούμε να τους επαναφέρουμε».

«Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του», συμπλήρωσε.

«Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις επιδιώξεις του και πώς σκέφτεται και πώς αναλύει τα πράγματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ΝΔ είναι μια παράταξη που είναι προσανατολισμένη στο μέλλον και τιμά την ιστορία της», είπε ο κ. Οικονόμου, ενώ αναφορικά με την αντίδραση του κ. Δένδια τόνισε ότι ήταν «η αντίδραση που θα έπρεπε να έχει ένας υπουργός της ΝΔ»

 

Αναφορικά με τις «εξηγήσεις» που ζήτησε ο Κυρανάκης, ο κ. Οικονόμου είπε: H ΚΟ της ΝΔ γνωρίζει που βρίσκεται. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

Στην ερώτηση αν πρέπει ο κ. Μπογδάνος να παραδώσει την έδρα του, ο κ. Οικονόμου απάντησε πως «αυτό είναι θέμα που αφορά τον ίδιο.

Recommended For You

About the Author: efoni