Νίκος Χαρδαλιάς: Επισκέφθηκε την αεροπορική βάση Δεκέλειας

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την Πέμπτη την αεροπορική βάση Δεκέλειας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αεροπορική βάση επισκέφθηκε σχηματισμούς και σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) και τη Σχολή Ικάρων, όπου τον υποδέχθηκαν οι διοικητές τους, υποπτέραρχος Γεώργιος Βαγενάς και υποπτέραρχος, Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, αντίστοιχα.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τις διοικήσεις για την οργάνωση, την αποστολή, το πρόγραμμα στρατιωτικής και ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Σχολών Ικάρων και Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας, τις τρέχουσες δράσεις τους, ενώ παράλληλα συνομίλησε με στελέχη των Επιτελείων και των υπαγόμενων στη ΔΑΕ μονάδων και υπηρεσιών.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης και της Σχολής Ικάρων και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών.

Τέλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την 360 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος, όπου του έγινε παρουσίαση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Tecnam P2002-JF, το οποίο χρησιμοποιείται για την πτητική εκπαίδευση των πρωτοετών Ικάρων.

Recommended For You

About the Author: efoni