Νίκος Ανδρουλάκης για Πάνο Καμμένο: «Είναι επαγγελματίας συκοφάντης»

Οπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε σήμερα στο Action 24 και στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», όπου πέρα από το διακύβευμα των ευρωεκλογών για το κόμμα του, στάθηκε στην πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και του Πάνου Καμμένου.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των υποκλοπών, όπου ερωτήθηκε γιατί δεν ενημερώθηκε από την ΑΔΑΕ, ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε σχετικά για τον Πάνο Καμμένο: «Θα το μάθει κι αυτός, όταν θα γίνει το δικαστήριο. Άλλωστε έχει μάθει από τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, έχει καταδικαστεί για άλλες συκοφαντίες πρόσφατα. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας συκοφάντης, θα το πληρώσει για ακόμη μία φορά».

«Υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η Νέα Δημοκρατία και διάφοροι άλλοι, για να μην τους ονοματίσουμε, περίεργοι τύποι του πολιτικού συστήματος, μου είπαν γιατί δεν πήγαν να με ενημερώσουν. Και είπα δεν θα πάω, γιατί θα κινηθώ νομικά για να δικαιωθώ. Και δικαιώθηκα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Νίκος Ανδρουλάκης: Τι είπε για τις υποκλοπές και η κόντρα με τον Καμμένο

«Και τώρα πρέπει η ΕΥΠ να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ. Όχι στο αυτάκι, αλλά δημοσίως με χαρτάκι, το οποίο θα πάρω και θα συνεχίσω τον δικαστικό μου αγώνα. Και αυτοί οι πονηροί που έστησαν το παρακράτος εν έτει 2022, θα πάνε εκεί που τους αξίζει» πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Είναι μεγάλο θέμα να ενημερώνουμε σωστά τον πολίτη. Δηλαδή, και δεν πήγα στο αυτί, και δικαιώθηκε με τεράστιο δικαστικό αγώνα και κάποιοι θέλουν να είμαι υπόλογος. Τι έκαναν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας; Τίποτα» συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει κινηθεί ήδη νομικά σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά από ανάρτηση που έκανε ο δεύτερος για την υπόθεση των υποκλοπών.

Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter: «Αν βγει στη δημοσιότητα γιατί παρακολουθούσε η ΕΥΠ (πολύ σωστά) τον Ανδρουλάκη μπορεί να μην μπει το ΠΑΣΟΚ καν στην Ευρωβουλή».

Recommended For You

About the Author: efoni