Νέα Σελήνη 13 Ιανουαρίου 2021 : Tι θα φέρει για όλα τα ζώδια

Η Νέα Σελήνη των στόχων στις 13 Ιανουαρίου 2021

Μόλις φύγαμε από μια χρονιά που άφησε ανεξίτηλη την υπογραφή του αυστηρού Αιγόκερω, με τις πλανητικές διελεύσεις Δία, Κρόνου και Πλούτωνα. Η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου στις 13 Ιανουαρίου έχει μεν μια γεύση από 2020, καθώς έρχεται σαν επίλογος να βεβαιωθεί ότι δε θα ξεχάσουμε το πολύτιμο πλανητικό μάθημα που πήραμε πέρσι, αλλά έχει και μια πλειάδα νέων πλανητικών επιρροών, κάποιων εκ των οποίων θα χρωματίσουν μεγάλο μέρος του 2021.

Ρεαλισμός, αυτοπειθαρχία και νέοι μεταμορφωτικοί στόχοι

Το νέο αυτό φεγγάρι, που πραγματοποιείται στις 23 μοίρες του Αιγόκερου και σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα, μας καλεί να πάρουμε σοβαρά τη λίστα των επιθυμιών μας για το 2021 με Κρόνιο σοβαρό σχεδιασμό, ρεαλισμό, οργάνωση και πάνω από όλα με αφοσίωση στον στόχο. Η έντονη επιρροή του Πλούτωνα μας ζητά να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας βαραίνει τόσο καιρό και παροτρύνει τη μεταμόρφωσή μας στην καλύτερη εκδοχή μας, καθώς μας προσφέρει απλόχερα πάθος για την επίτευξη των επιθυμιών μας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οικονομικά και επιχειρηματικά πλάνα με εδραίωση αλλαγών σε μακροπρόθεσμο χρονοδιάγραμμα. Τσιτάτο όψης «Αυτήν τη φορά με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρω».

Νέοι ξαφνικοί έρωτες

Σε αυτήν τη Νέα Σελήνη θα υπάρξει και μια δόση γήινης ερωτικής διάθεσης με απρόσμενα ευχάριστα γεγονότα, που θα λειτουργήσει βοηθητικά τον πρώτο μήνα του χρόνου. Η Αφροδίτη -από το πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Ταύρο- θα κάνει ότι μπορεί για να γλυκάνει την ατμόσφαιρα και να αφεθεί παραπάνω στα ένστικτά της, με τη βοήθεια του τριγώνου του Άρη, καθώς δε φημίζεται για τα μεγάλα πάθη και τις εξάρσεις της. Η ευνοϊκή εμπλοκή του Ουρανού ενισχύει τις νέες γνωριμίες και τους ξαφνικούς έρωτες.

Πρωτοπόρες ιδέες και κατεστημένο

Η σύνοδος Δία, Κρόνου και Ερμή, από τον αέρινο Υδροχόο, έρχεται να ανοίξει την αυλαία για την παρουσίαση νέων πρωτοπόρων και ανατρεπτικών ιδεών μέσα από τη συλλογικότητα και τις ομάδες. Αυτή η όψη της προόδου όμως, θα κονταροχτυπηθεί με το κατεστημένο και τον φόβο για το καινούριο, βρίσκοντας εμπόδιο το τετράγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό από το συντηρητικό ζώδιο του Ταύρου. Η όψη αυτή θα φέρει αναστάτωση και αντίσταση, μέχρι ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο να καταφέρουν να πείσουν χωρίς φόβο για την επερχόμενη ευεργετική αλλαγή.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1, με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζει επίσημα ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε προαγωγή ή να αναζητήσετε νέο εργοδότη και να κινηθείτε προς την καριέρα που πραγματικά σας εκφράζει. Ο Ιανουάριος από τις 13/1, καθώς φωτίζει τις ευκαιρίες στο κομμάτι της καριέρας, σας ωθεί παράλληλα να διαπραγματευτείτε και τα οικονομικά σας με επιτυχία και όρους σταθεροποίησης σε μακροχρόνιο πλάνο, κάτι που εδώ και καιρό χρειαζόσασταν.

Η μεγάλη σύνοδος του Δία, Κρόνου και Ερμή στον 11ο σας οίκο ενεργοποιεί και φέρνει δράση σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους και τα όνειρά σας. Παράλληλα η όψη αυτή ξεκαθαρίζει το φιλικό σας περιβάλλον, χωρίζοντας την ήρα από το σιτάρι. Ιδιαίτερη προσοχή τον μήνα αυτό σε θέματα που έχουν να κάνουν με δανεισμό χρημάτων σε φιλικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ό,τι σχετίζεται με την προσωπική σας φιλοσοφία, τη θεώρηση των αξιών σας και νέους στόχους σε ζητήματα μάθησης ή διεύρυνσης γνώσεων, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της Νέας Σελήνης για εσάς. Αυτή η εσωτερική βουτιά, η οποία θα λειτουργήσει θεραπευτικά εν μέσω του αγχωτικού Άρη στο ζώδιο σας, θα είναι απαιτητική και βαθιά και θα ζητήσει πολλές απαντήσεις, καθώς ο πλανήτης που την χρωματίζει είναι ο Πλούτωνας. Ευνοούνται επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια και το εξωτερικό. Είναι μια υπερκινητική περίοδος για εσάς, που εγκαινιάζει τις εξελίξεις στα επαγγελματικά σας για όλο το υπόλοιπο έτος. Δείξτε λίγο παραπάνω προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε εργασιακά ζητήματα, ειδικότερα οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη ζωντανεύει την ερωτική σας ζωή και το πάθος, κάτι το οποίο επηρεάζει θετικά την ψυχολογία σας. Από 13 Ιανουαρίου και μέχρι το τέλος του μήνα είναι μια ιδανική περίοδος για τη διαχείριση των οικονομικών σας, με τακτοποίηση οφειλών και υποχρεώσεων που σας απασχολούσαν καιρό. Προσοχή στα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σας. Τώρα ξεκινάει μια ετήσια περίοδος για εσάς που θα ασχοληθείτε με την έκφραση των ιδεών σας και την επίτευξή των στόχων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις, τον γάμο και τις συνεργασίες σας, είναι στο επίκεντρο της Νέας Σελήνης. Ξεκινάτε μια νέα ερωτική σχέση ή βρίσκετε τρόπους να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο σας. Αυτή η χρονιά έχει ως στόχο ούτως ή άλλως να σας κοινωνικοποιήσει παραπάνω και να σας απαλλάξει από οτιδήποτε δυσλειτουργικό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καλωσορίζοντας μόνο ό,τι αξίζει να μείνει στη ζωή σας. Ευνοούνται επίσης διαπραγματεύσεις που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις με πιστωτικά ιδρύματα, εφορίες και δανεισμό, ώστε να καθορίσετε τους νέους οικονομικούς σας στόχους

ΛΕΩΝ

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς σάς υπόσχεται αλλαγές και εξελίξεις στο κομμάτι της καριέρας και των εργασιακών σας, ένας ζοφερός τομέας για εσάς που σας έχει απασχολήσει ήδη από την προηγούμενη χρονιά. Μέσα από ανατροπές και δυσκολίες, στόχος σας πλέον είναι να αποκτήσετε την ποιότητα που θέλετε στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς σας δίνεται η ευκαιρία για μια νέα πορεία στην καριέρα σας. Παράλληλα θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, τη γυμναστική και την ευεξία που τόσο χρειάζεστε, κόβοντας παράλληλα κακές συνήθεις που αποδυναμώνουν την υγεία σας. Προσοχή δείξτε στο κομμάτι των σχέσεων και συνεργασιών σας, καθώς οι επικοινωνιακές γραμμές θα είναι πιο ευαίσθητες και ευέξαπτες, με τον Άρη να επηρεάζει τον έβδομο σας οίκο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το νέο φεγγάρι στον φιλικό σας Αιγόκερω ευνοεί τα θέματα αισθηματικών και τα δημιουργικά σας πλάνα. Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σας ή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Επωφεληθείτε αυτό το διάστημα και κλείστε υποχρεώσεις που παραμένουν ανοιχτές, πριν το τέλος του μήνα όπου γυρνάει ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος. Από την άλλη υπάρχει πίεση στις εργασιακές σας σχέσεις, που σας δημιουργεί έντονο στρες και εκνευρισμό. Πιθανότατα να τεθούν νέα δεδομένα στα εργασιακά και στην καθημερινότητα σας. Δείξτε φροντίδα στην υγειά σας και προσοχή στη σωματοποίηση του άγχους.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας. Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, που βρίσκεται στον τέταρτο σας οίκο, λειτουργεί βοηθητικά σε κάποια ανακαίνιση που θέλετε να κάνετε στο σπίτι ή σε ρυθμίσεις οικογενειακών – οικονομικών υποχρεώσεων. Αισθάνεστε πιο ανάλαφρα στο στενό σας περιβάλλον και στα αισθηματικά σας γίνεστε πιο επιλεκτικοί και αποφασιστικοί. Τα δημιουργικά σας σχέδια, καθώς και το θέμα απόγονου, ευνοούνται με σημαντικές εξελίξεις στον πρώτο μηνά του χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινάει ένας νέος κύκλος ευθυνών που αφορούν το σπίτι και τις υποχρεώσεις, σε αυτή τη χρονιά άλλωστε η οικογένεια θα πρωταγωνιστήσει ως κύριο μέλημα σας. Υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες κλονίζονται με αρκετή απογοήτευση, αλλά και πιθανότητα να τερματιστούν για πάντα αν κριθούν δυσλειτουργικές για εσάς. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω λειτουργεί υποστηρικτικά στο κομμάτι της επικοινωνίας σε θέματα που αφορούν συμφωνίες και συμβόλαια, εγκαινιάζοντας μια περίοδο νέων, πολλά υποσχόμενων, συνεργασιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται πως οι καρποί των εργασιακών σας κόπων πιάνουν τόπο, καθώς αυξάνονται επιτέλους τα έσοδα σας. Σας απασχολεί ιδιαίτερα το κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας και προσπαθείτε να βρείτε τη χρυσή τομή επικοινωνίας στο εργασιακό σας περιβάλλον, χωρίς να υπάρξουν παρεκτροπές και εκρήξεις, κάτι που σας δυσκολεύει και σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σας κάνει πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου. Το εγώ σας και η εμφάνιση σας τονίζονται και με τη βοήθεια της Αφροδίτης ομορφαίνετε και γοητεύετε. Ο Άρης και ο Ουρανός δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση και να χαρείτε τη ζωή σε συναισθηματικό και δημιουργικό φόντο. Το κομμάτι που σας αγχώνει ιδιαίτερα είναι το οικονομικό, καθώς ξεκινάει η περίοδος που με ώριμη σκέψη θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν σε επενδύσεις και εισόδημα. Πιθανότατα να αυξηθούν τα έξοδα, που αφορούν στα παιδιά ή σε κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα καινούρια για σας από εδώ και στο εξής και η πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου στον Αιγόκερω σας προετοιμάζει ψυχολογικά για τις υπόλοιπες αλλαγές που θα έρθουν στη ζωή σας. Οι εσωτερικές διεργασίες σας που ξεκινάνε να συμβαίνουν τώρα, είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να εφεύρετε ξανά τον εαυτό σας και να πραγματοποιήσετε τους ολοκαίνουργιους στόχους σας. Ειδικότερα οι γεννημένοι των πρώτων ημερών βρίσκεστε σε μια αντιπαράθεση με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος και αντιμετωπίζετε ανατροπές, που όμως είναι αναπόφευκτες και στο μέλλον θα αποδειχτούν λυτρωτικές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έρχεται να ενεργοποιήσει τα όνειρα και τους στόχους σας μέσα από την κοινωνικοποίηση και το φιλικό περιβάλλον. H εμπνευσμένη σας επικοινωνία, με τις πινελιές του Ποσειδώνα, γίνεται μοχλός εκκίνησης σε όνειρα και στόχους που είχατε από καιρό στην άκρη και τώρα πρέπει να ξαναθυμηθείτε. Ο μόνος που μπορεί να σας σταματήσει στο να προχωρήσετε στην καινούρια σας πραγματικότητα είναι ο εαυτός σας, αλλά αυτή τη χρονιά ο Κρόνος και ο Δίας υπόσχονται πως θα βοηθήσουν στην εσωτερική σας ισορροπία. Πιθανότητα μιας νέας ερωτικής γνωριμίας μέσα από φίλους.

Πηγή : asibiliou.gr/

Recommended For You

About the Author: efoni