Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στις 13 Μαρτίου τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 13 Μαρτίου 2021: Πώς θα μας επηρεάσει;

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 13 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων, καθιστώντας αυτές τις ημέρες ως ιδανικές για να ακούσουμε τη διαίσθηση μας, να δώσουμε φτερά στην φαντασία μας, να βρούμε την παιδική ψυχή που κρύβεται μέσα μας και να φερθούμε με ανιδιοτέλεια. Επίσης, μπορούμε να συντονιστούμε με τις βαθύτερες ανάγκες μας, να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας, αλλά και τις ευαισθησίες μας. Η Νέα Σελήνη συμπίπτει με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, που ολοκληρώνεται στις 14/3, δίνοντας στην ενέργεια των ημερών ένα πιο ονειρικό, ομιχλώδες, μπερδεμένο, αλλά και συμπονετικό και ρομαντικό τόνο. Όμως, η Νέα Σελήνη συνδέεται και με τον Πλούτωνα, αλλά και τον απλανή αστέρα Μαρκάμπ, που ίσως φέρουν στον προσκήνιο κάποιες απογοητεύσεις, κινδύνους, αλλά και παρασκηνιακές κινήσεις. Επειδή η τάση γενικά θα είναι να είμαστε πιο «αφελείς» και ιδεαλιστές, ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσουμε θύματα επιτήδειων που μπορεί να δουν την καλοσύνη μας ως αδυναμία και να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν. Γι’ αυτό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, να εμπιστεύεστε τη διαίσθηση σας και αν κάποιος σας τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα να είστε επιφυλακτικοί.

Να θυμάστε ότι η επιρροή της Νέας Σελήνης διαρκεί δυο κυρίως εβδομάδες, έως τη Πανσέληνο στις 28/3. Φυσικά αν κάποιος έχει γενέθλια την ημέρα της νέας Σελήνης (με απόκλιση 2 μέρες πριν και μετά) η επιρροή της εκτείνεται σε όλη την γενέθλια χρονιά του. Ο καλύτερος χρόνος για νέα ξεκινήματα είναι από 14 Μαρτίου έως 28 Μαρτίου, που είναι η φάση σχηματισμού του πρώτου τέταρτου της Σελήνης, όμως να μην τα κάνετε αν δεν έχετε ξεκάθαρα τα δεδομένα στα χέρια σας, διότι είπαμε, λόγω της συμμετοχής του Ποσειδώνα θα τα βλέπουμε όλα εξιδανικευμένα. Ακόμη, οι ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη μπορεί να πυροδοτήσουν έντονα γεωφυσικά και καιρικά φαινόμενα ή συμβάντα που συνδέονται με το υγρό στοιχείο.

Σύνοδος με Αφροδίτη και Ποσειδώνα

Η συνάντηση της Νέας Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός νέους ερωτικού δεσμού ή την αναζωπύρωση του πάθους και της αγάπης σε μια υπάρχουσα σχέση. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς θέλει στοργή, γαλήνη, αρμονία και ομορφιά και ευνοεί τη δημιουργικότητα και τα οικονομικά. Ωστόσο, παράλληλα μπορεί να μας κάνει τεμπέληδες και ανεκτικούς με τους άλλους. Ο Ποσειδώνας που κυβερνά τους Ιχθύς τονίζει την ευαισθησία, τη διαίσθηση και μας κάνει να επηρεαζόμαστε περισσότερο από τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Επίσης, είναι ο πλανήτης των «fake news» των ψευδών ειδήσεων, των απατεώνων και των θεωριών συνωμοσίας.

Η εμπλοκή του Πλούτωνα

Στην εξίσωση των όψεων μπαίνει και ο Πλούτωνας που σχηματίζει εξάγωνο με τη Νέα Σελήνη και μπορεί να μας οδηγήσει στα βάθη της ψυχής μας, αλλά ταυτόχρονα να φέρει στο φως τα πάθη ή τα πραγματικά προβλήματα μιας σχέσης και είτε να οδηγηθεί στην κάθαρση είτε στη διάλυση. Αυτό μπορεί να συμβεί και σε συνεργασίες.

Το… αστέρι της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς συνδέεται και με τον απλανή αστέρα Μαρκάμπ, που βρίσκεται στον αστερισμό του Πηγάσου και συνδέεται με τιμές, πλούτη, περιουσία, αλλά σε δύσκολες όψεις φέρνει πισώπλατα χτυπήματα, ατυχήματα, καταστροφές, πυρκαγιές και εκρήξεις. Είναι το άστρο που επηρεάζει σημαντικά την πνευματική φύση του ατόμου που το έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιο του και του δίνει ικανότητες να μαγεύει τα πλήθη, οπότε η εμπλοκή του με τη Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει έντονα φαινόμενα… προπαγάνδας. Επίσης, σχετίζεται και με τους ωκεανούς και ίσως δούμε αλλαγές στον καιρό και στη θάλασσα, αφού εμπλέκεται και ο Ποσειδώνας ο θεός των υδάτων.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να κάνετε μια βουτιά μέσα σας, να κοιτάξετε τις ανάγκες σας, να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Θα πρέπει λίγο να ηρεμίσετε, να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα κίνητρά σας, να βρείτε τις ισορροπίες σας, τους στόχους σας και να σταματήσετε να σαμποτάρετε τη ζωή σας και να είστε ο χειρότερος εχθρός για εσάς τους ίδιους. Ένα εσωτερικό ταξίδι θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε τα πραγματικά σας θέλω και μόλις συνειδητοποιήσετε τι σας κάνει ευτυχισμένους, θα μπορέσετε και να προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αποτοξίνωση, διατροφή, να ξεκινήσετε άσκηση, διαλογισμό, έναν περίπατο στη φύση και ό,τι άλλο μπορεί να αδειάσει το μυαλό σας από τις σκοτούρες. Η Νέα Σελήνη θα αγγίξει τον 12ο οίκο σας που αναζητά την ησυχία και προτιμά τη μοναξιά. Όμως, θα φωτίσει όλες τις κρυμμένες ατζέντες, το παρασκήνιο και ίσως οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο να έχετε μεγαλύτερη σύγχυση και δυσκολίες σε κάποιες συνεργασίες. Μην λάβετε τώρα αποφάσεις, πάρτε τον χρόνο σας, δείτε τι αξίζει και τι όχι, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον και σκεφτείτε την επόμενη κίνηση σας. Οι καλλιτέχνες ζωδίου ευνοήστε, καθώς η έμπνευση και η δημιουργικότητα σας θα χτυπήσει κόκκινο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πράγμα να θυμάστε με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, ότι η συλλογική δουλειά αποδίδει, οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας και θα βρείτε συμμάχους για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Το φεγγάρι θα φωτίσει την αλτρουιστική πλευρά σας και ίσως προφέρετε και εσείς βοήθεια σε κάποιον και αυτό θα σας γεμίσει με θετικά συναισθήματα. Θα έχετε την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φίλους και συναδέλφους, να επικοινωνήσετε και να γελάσετε. Ίσως υπάρξει και μια νότα συναισθηματισμού και νοσταλγίας και να κατακλύσουν το μυαλό σας αναμνήσεις. Δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες, πιθανώς και μέσω κοινωνικών δικτύων. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε λίγο πιο προσεκτικοί, καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερο στρες ή σύγχυση σχετικά με ένα προσωπικό σας θέμα ή έναν στόχο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη φωτίζει τον 10ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, που αφορά τις φιλοδοξίες, την καριέρα, τα επαγγελματικά σας σχέδια και τους στόχους σας. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα; Διότι πλέον όλα είναι πιθανά. Το φεγγάρι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι σας και να πάρετε προαγωγή ή αύξηση. Από την άλλη, μπορεί αν ψάχνετε δουλειά ή να αλλάξετε την κατεύθυνση εργασίας σας, να παρουσιαστεί τώρα μια ευκαιρία. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση, αλλά και σαφήνεια στο τι θέλετε να πετύχετε και το σύμπαν είναι στο πλευρό σας. Αν ασχολείστε με επαγγέλματα στον καλλιτεχνικό χώρο μπορεί να έχετε κάποια πολύ δελεαστική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη, που επηρεάζει στο ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα της περιπέτειας, της επέκτασης, της ανώτατης εκπαίδευσης και πνευματικής ανάπτυξης, σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να σχεδιάσετε με λεπτομέρειες τους μελλοντικούς σας στόχους και τους τομείς που θέλετε να σημειώσετε πρόοδο. Τώρα θα βάλετε τις βάσεις σε όλα και μετά τις 20/3 που ο Ήλιος θα μπει στον Κριό και στον τομέα της καριέρας σας θα ξεκινήσετε με γοργά βήματα το μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία. Οπότε αν έχετε κάποιον στόχο που αφορά σε σπουδές, σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή σε θέματα επικοινωνίας και ταξιδιών, συγκεντρωθείτε, σηκώστε τα μανίκια, καθώς η ώρα που τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα δεν αργεί. Δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη και σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον 7ο οίκο σας, υπάρχει η περίπτωση να έρθει στη ζωή σας ένας νέος έρωτας ή μια συνεργασία. Να θυμάστε αγαπητοί μου Καρκίνοι ότι όλα είναι δυνατά με αυτή τη Νέα Σελήνη οπότε μην πάψετε να κάνετε σχέδια και να ονειρεύεστε. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο ίσως να έχετε μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά σε μια σχέση ή μια δουλειά, αλλά μην αγχώνεστε να πάρετε αποφάσεις τώρα, καθώς όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις 20 Μαρτίου και μετά.

ΛΕΩΝ

Τον 8ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο αγγίζει η Νέα Σελήνη και σας βάζει στη διαδικασία να ξεκινήσετε ένα πιο εσωτερικό ταξίδι. Εσείς οι Λέοντες που θέλετε πάντα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω σας, τώρα θα επιζητάτε πιο προσωπικές στιγμές και θα θέλετε να έχετε δίπλα σας μόνο όσους εμπιστεύεστε και οι οποίοι μπορούν να σας καταλάβουν και να σας νιώσουν ουσιαστικά. Θα έχετε την ανάγκη να ξαναβρείτε τον εαυτό σας, που ίσως χάθηκε το τελευταίο διάστημα μέσα στις υποχρεώσεις και τα προβλήματα και να αγκαλιάσετε τη δική σας αλήθεια και τα συναισθήματά σας. Μόλις αποδεχτείτε ότι και εσείς είστε ευάλωτοι και χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις πιέσεις, τότε θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και θα αναγεννηθείτε. Θα καταλάβετε τις ανάγκες σας, αλλά και ποιες σχέσεις και συνεργασίες σας ταιριάζουν και είτε θα τις εξελίξετε είτε θα απελευθερωθείτε από αυτές. Πρέπει να κατανοήσετε ότι την ασφάλεια που αποζητάτε δεν θα την λάβετε μέσω του ελέγχου που αρέσκεστε να ασκείτε, αλλά μόνο αν πιστεύετε στον εαυτό σας. Επίσης, μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο που να έχει και θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Όπως και να παρουσιαστούν κάποια θέματα που σχετίζονται με περιουσιακά, κληρονομιές ή αποζημιώσεις. Ό,τι και να γίνει εσείς να θυμάστε ότι δεν είναι η κατάλληλη εποχή να πάρετε ρίσκο σε ό,τι αφορά χρήματα και συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη μέσα στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, θα σας δώσει την ευκαιρία είτε να κάνετε μια νέα γνωριμία που ίσως οδηγήσει σε σχέση ή να αναζωπυρώσετε το πάθος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Αυτό ισχύει και στις συνεργασίες, καθώς μπορεί να βρείτε τώρα έναν άνθρωπο που να σας στηρίξει επαγγελματικά ή να λειάνετε τις διαφορές που υπήρχαν με άτομα στον εργασιακό χώρο. Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των εξιδανικεύσεων και της εξαπάτησης, βρίσκεται στον ίδιο τομέα και επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Οπότε θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι, ιδιαίτερα αν ακούτε υποσχέσεις που σας φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις πράξεις και μην παραμυθιάζεστε από τα λόγια. Εξάλλου και ο Κρόνος, αλλά και ο κυβερνήτη σας Ερμής, σας ζητούν να βάλετε όρια, να δείξετε πειθαρχεία και να παραμείνετε γειωμένοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τον 6ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, που σχετίζεται με την εργασία, την υγεία, τη φυσική κατάσταση και τις καθημερινές σας ρουτίνες. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι σας δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείτε αν οι συνήθειες που έχετε στην καθημερινότητα σάς ευχαριστούν ή αν πρέπει να κάνετε κάτι για να ανανεώσετε τον τρόπο που λειτουργείτε, να φτιάξετε το πρόγραμμα σας, να αναβαθμίσετε τον εργασιακό σας χώρο και να διαφοροποιήσετε τα πράγματα στα θέματα της δουλειάς και της αυτοφροντίδας σας. Ωραίες είναι οι υποχρεώσεις και η δουλειά, αλλά αν δεν κάνετε και κάτι για να αισθάνεστε εσείς καλά, τότε γιατί τόσος κόπος; Αυτό ακριβώς σας ζητά η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς να βάλετε ως προτεραιότητα την ευεξία σας, να περιποιηθείτε λίγο τον εαυτό σας και να φροντίσετε την υγεία σας. Σταματήστε να ανησυχείτε τόσο πολύ για το μέλλον και δώστε σημασία στο παρόν και τότε όλα θα φτιάξουν. Εξάλλου οι προοπτικές είναι θετικές και κάτι καινούριο σας περιμένει στον επαγγελματικό τομέα, οπότε στείλτε βιογραφικά και κάντε ραντεβού. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες πιέσεις και άγχος στη δουλειά ή τα θέματα υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη βάζει «φωτιά» στον οίκο της αγάπης, του πάθους, της δημιουργίας και των απολαύσεων, προσφέροντάς σας όμορφες στιγμές και νέες διασκεδαστικές εμπειρίες. Θα βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας, θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας, θα παθιαστείτε. Θα ξεχάσετε για λίγο τις ευθύνες σας και θα χαλαρώσετε, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας, τα παιδιά σας αν είστε γονείς ή μπορεί να εμφανιστεί και ένας νέος έρωτας, αν έχετε γενέθλια στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Η δημιουργική σας πλευρά και η έμπνευση σας θα χτυπήσει κόκκινο και η φαντασία σας θα «οργιάσει» θετικά. Οι στιγμές πάθους με το ταίρι σας δεν θα λείψουν, ειδικά τώρα που ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο Άρης, διέρχεται από τον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και τονώνει τη σεξουαλικότητα σας. Προσπαθήστε όμως να κοντρολάρετε τα πάθη σας, καθώς ο Ποσειδώνας δεν γνωρίζει όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγαλύτερη εσωστρέφεια θα φέρει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, που επηρεάζει τον 4ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί να σας πιάσει μια νοσταλγία και να αναπολείτε άτομα και στιγμές του παρελθόντος και να γίνετε πιο συναισθηματικοί. Ίσως και να θέλετε να έρθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τους συγγενείς ή να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας. Βέβαια, με τη Νέα Σελήνη είναι η καλύτερη εποχή για να καθαρίσετε το σπίτι, να φρεσκάρετε την ενέργεια, να πετάξετε ό,τι δεν χρειάζεστε ή να τα χαρίσετε σε όσους τα έχουν ανάγκη. Αυτό θα σας ανανεώσει πολύ, αφού το περιβάλλον που ζούμε αντανακλά και τον εσωτερικό μας κόσμο. Επίσης, μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις στην οικογένεια σας και αν ψάχνετε για μια αλλαγή σπιτιού τώρα μπορεί να βρείτε το σπίτι που ονειρευόσασταν. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο μπορεί να έχετε περισσότερο άγχος σχετικά με τις υποχρεώσεις σας, την οικογένεια ή τα θέματα του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως δεν συζητάτε για τα συναισθήματά σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι και φοβάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε ότι είστε ευάλωτοι. Η Νέα Σελήνη όμως, θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και θα θέλετε να έχετε πιο ουσιαστική επαφή στην καθημερινή σας ζωή, ανοίγοντας την καρδιά σας στους ανθρώπους γύρω σας. Θα αφήσετε λίγο το αυστηρό σας ύφος και με ενσυναίσθηση θα πλησιάσετε όσους αγαπάτε και θα δείξετε την πιο χαλαρή πλευρά σας. Θα έχετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε τους φόβους σας, τις σκέψεις σας και να κάνετε μια νέα αρχή στις σχέσεις σας. Ίσως και να μπείτε στη διαδικασία να συγχωρήσετε κάποιους ή και τον εαυτό σας, για πράξεις που έγιναν και λόγια που ειπώθηκαν στο παρελθόν και τα οποία έγιναν η αιτία να απομακρυνθείτε. Θα προσπαθήσετε να ξαναφτιάξετε το δίκτυο των ανθρώπων που σας δημιουργούν ασφάλεια στην καθημερινότητα σας, για να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο ίσως νιώθετε μπερδεμένοι με ένα θέμα επαγγελματικό ή σπουδών. Δεν χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις τώρα, μετά τις 20/3 θα ξεκαθαρίσει η εικόνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2ο ηλιακό σας σπίτι φωτίζει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς και τα οικονομικά γίνονται προτεραιότητα. Θα σκεφτείτε τρόπους που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα και ασφάλεια, θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνετε και μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν και να αναλογιστείτε τι λάθος κινήσεις έχετε κάνει. Μήπως δεν έχετε δώσει τη δέουσα προσοχή στις δαπάνες και τα έξοδα σας και υπήρξατε σπάταλοι σε πράγματα που ουσιαστικά δεν τα χρειαζόσασταν; Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε την εφαρμογή ενός νέου προγράμματος εξοικονόμησης, κάτι που θα σας κάνει σιγά σιγά να αισθανθείτε πιο ασφαλείς. Μπορεί να παρουσιαστεί και μια νέα ευκαιρία ή να βάλετε μπροστά μια δημιουργική ιδέα που έχετε και η οποία να σας αποφέρει και σε χρήμα. Καλό όμως είναι να μην πάρετε οικονομικό ρίσκο, ειδικά αν κάποιος σας προτείνει μια επένδυση γρήγορου κέρδους ή κάτι που το ένστικτό σας σάς λέει ότι είναι παρακινδυνευμένο. Μην ξεχνάτε ότι και ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα και οι εξαπατήσεις και τα μεγάλα λόγια είναι στην ημερήσια διάταξη. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα είστε λίγο πιο εσωστρεφείς ή ίσως απογοητευτείτε με μια κατάσταση. Μην πέφτετε τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και με τη βοήθεια της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα οι αλλαγές στη ζωή σας είναι το μόνο σίγουρο. Μη φοβηθείτε να αγκαλιάσετε το καινούριο, μόνο για καλό θα είναι, αρκεί να πατάτε τα πόδια σας στη γη και να μην ονειροβατείτε με υπερφίαλα και ανεκπλήρωτα σχέδια. Οι εξελίξεις στην εργασία, στους στόχους, στις επιθυμίες σας, ακόμα και στην εμφάνιση σας είναι μέσα στο παιγνίδι. Νέα κεφάλαια ανοίγουν στη ζωή σας και νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνιση τους, είτε σε ερωτικό είτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, μπορεί να βρείτε τον έρωτα της ζωή σας. Όμως προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στα μεγάλα λόγια, ειδικά από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και δεν ξέρετε τους απώτερους σκοπούς τους. Ζήστε αυτό που θα έρθει, αλλά μην παραδοθείτε ολοκληρωτικά πριν σιγουρευτείτε ότι πρόκειται για κάτι που αξίζει πραγματικά. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε θέματα σχέσεων.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni