Νέα Σελήνη στον Κριό 01/04/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Την 1η Απριλίου 2022 έχουμε την πρώτη επίσημη Νέα Σελήνη της άνοιξης και αυτό δεν είναι ψέμα. Το νέο φεγγάρι έρχεται για να κάνει ποδαρικό στον μήνα και να μας δώσει τη δύναμη και τη φόρα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς και κρύβει μέσα του όλη την τόλμη, το θάρρος και το πάθος που χρειαζόμαστε για να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε βήματα μπροστά. Με αυτή τη Νέα Σελήνη μπορεί να νιώσουμε μια έκρηξη αισιοδοξίας και ευδαιμονίας και να γίνουμε ανταγωνιστικοί και ασυγκράτητοι. Βέβαια αυτό χρειάζεται λίγη προσοχή για να μην πάρουμε βιαστικές αποφάσεις που στη συνέχεια μετανιώσουμε. Και αν βάλουμε στην εξίσωση ότι και ο Ερμής είναι στον Κριό, σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, ίσως η λογική μας θα πάει περίπατο και τη θέση της θα πάρει η παρόρμηση, ιδιαίτερα σε συζητήσεις που θα πάρουν φωτιά εξαιτίας της επιπολαιότητας μας.

Ο συμβολισμός

Η Νέα Σελήνη συμβολίζει πάντα την αρχή, το νέο ξεκίνημα και όταν πραγματοποιείται στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Κριό, που κυβερνάται από τον δυναμικό πλανήτη της ενέργειας, της δράσης, της επιθετικότητας και του σεξ, τον Άρη, τότε σημαίνει ότι αυτό το ξεκίνημα γίνεται με μεγαλύτερη ορμή. Ο Κριός είναι γρήγορος, άμεσος, τολμηρός, ανεξάρτητος και είναι σχεδιασμένος να πέφτει στις μάχες με τα μούτρα και να κερδίζει. Είναι ανταγωνιστικός και αν νιώσει ότι χάνει το παιχνίδι, γίνεται ακόμη πιο επιθετικός και αναζητά ευκαιρίες για να διαφωνήσει και να βγάλει το πάθος του με κάθε τρόπο.

Ο Κριός θέλει να δημιουργήσει, να προχωρήσει, να προοδεύσει και βλέπει τον στόχο, χωρίς όμως να βλέπει τις παγίδες και τα εμπόδια. Διεκδικεί και δεν φοβάται, αλλά αυτή η έλλειψη φόβου είναι που πολλές φορές τον βάζει σε περιπέτειες, αφού είναι πολύ ξεροκέφαλος, απερίσκεπτος και ανώριμος και δεν αναγνωρίζει τα λάθη του. Έτσι πολλές φορές, επειδή δεν ακούει κανέναν, ούτε καν τη διαίσθηση του, παίρνει λάθος αποφάσεις και δυστυχώς τις ακολουθεί μέχρι τελικής πτώσης, καθώς δεν θέλει να παραδεχτεί το σφάλμα του και να αναδιπλωθεί. Αυτό το φεγγάρι λοιπόν μπορεί να μας δώσει την ώθηση να βγούμε μπροστά, αλλά θα πρέπει να πατάμε στη γη και να μην είμαστε αφελείς και βιαστικοί. Η Νέα Σελήνη μας προσφέρει και την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας παλιές πεποιθήσεις και συνήθειες που δεν μας εξυπηρετούν πλέον, προκειμένου να κάνουμε χώρο για το καινούριο που επιθυμούμε στη ζωή μας. Έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αλλάξουμε κεφάλαιο και να αναζητήσουμε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσουμε πρόοδο.

Οι όψεις της Νέας Σελήνης

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή στον Κριό δίνει έμφαση στη σκέψη και στις επικοινωνίες, αλλά και  στα ταξίδια σε μικρές αποστάσεις. Φέρνει περιέργεια, πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη, αλλά και παρορμητικές αντιδράσεις σε συζητήσεις και βιαστικές αποφάσεις. Αυτή η όψη είναι ευνοϊκή για να μοιραστούμε τις ιδέες μας, να κάνουμε σχέδια, να διαφημίσουμε τα προϊόντα μας, να διαπραγματευτούμε και να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους. Θα είναι μια πολυάσχολη περίοδος με πολλά ραντεβού, συνομιλίες, συναντήσεις, κοινωνική δραστηριότητα και νέες πληροφορίες που θα λαμβάνουμε και θα πρέπει να επεξεργαστούμε.

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Χείρωνα θα μας βοηθήσει να επουλώσουμε τραύματα του παρελθόντος. Ίσως νιώσουμε ενοχές για τον πόνο που έχουμε προκαλέσει σε άλλους και να πρέπει να ζητήσουμε συγχώρεση, ώστε να βρούμε λύτρωση. Είναι σημαντικό να μην κρατάμε τον πόνο κρυμμένο μέσα μας, διότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια αυτοπεποίθησης, κατάθλιψη και αυτολύπηση. Όπως και είναι σημαντικό να μην αντιδράμε επιθετικά στους άλλους αν δεν μας καταλαβαίνουν.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα από τη μία μπορεί να διευκολύνει τις συζητήσεις για την επίλυση προβλημάτων και επώδυνων σχέσεων, αλλά από την άλλη μπορεί να αποκαλύψει οδυνηρές αναμνήσεις σχετικά με παιδικά τραύματα, προβλήματα επικοινωνίας, προβολή σκέψης, σκληρές κουβέντες, ακόμη και ατυχήματα και τραυματισμούς που σχετίζονται με ταξίδια.

Και μην ξεχνάμε ότι ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Άρης, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στις 05/04/2022 και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίζουμε φοβίες ή εμπόδια στη δράση μας.

Η διάρκεια της επιρροής

Η Νέα Σελήνη πάντα αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός άλλου διάρκειας 28 ημερών. Η επιρροή της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης θα διαρκέσει μέχρι την έκλειψη Ηλίου της 30ης Απριλίου 2022, όταν και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, αφού τότε θα δούμε αν τα νέα ξεκινήματα που κάναμε άξιζαν τον κόπο. Αν όμως είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή σε κάτι, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό, θα πρέπει να το επιχειρήσετε από την 1η Απριλίου 2022 έως την Πανσέληνο της 16ης Απριλίου 2022.

Ποιους θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στον Κριό

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 11°30′ του Κριού και επηρεάζει περισσότερο τους: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που ο Ήλιος τους (το ζώδιο τους) βρίσκεται από τις 10 έως τις 14 μοίρες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια στις συγκεκριμένες μοίρες.

Αν θέλετε να μάθετε σε ποιες μοίρες βρίσκεται ο Ήλιος, ο ωροσκόπος και οι πλανήτες σας πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Πρωταγωνιστές σάς χρίζει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και θέλει από εσάς να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κάνετε μια νέα αρχή που θα σας φέρει πιο κοντά στις δικούς σας στόχους και στις δικές σας ανάγκες. Όχι ότι είχατε χάσει την αυτοπεποίθηση σας, αλλά μπορεί οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες να σας είχαν παρασύρει σε μονοπάτια και σε δράσεις που δεν σας εκφράζουν απόλυτα. Τώρα όμως η προσωπική σας φλόγα ανάβει και θα θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που θα βελτιώσουν εσάς, από την εμφάνισή σας μέχρι την επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και θα έχετε την αίσθηση ότι είστε παντοδύναμοι, αλλά και ότι δεν σας φτάνει ο χρόνος για να προλάβετε όσα έχετε να κάνετε. Θα αισθάνεστε πίεση, διότι συνεχώς θα έχετε νέες ιδέες και νέους στόχους και θα προσπαθείτε να μην χάσετε καμία ευκαιρία. Το φεγγάρι σας γεμίζει με ενθουσιασμό και σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά, και να μην καμφθείτε από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν. Έχοντας και τον Ερμή στο ζώδιο σας σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, αυτή είναι η ιδανική στιγμή να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να δείξετε τα ταλέντα σας και να ανοίξετε και τους πνευματικούς σας ορίζοντες αν το επιθυμείτε. Να ξεκινήσετε μαθήματα, να εκπαιδευτείτε σε νέα γνωστικά αντικείμενα, να ξεχωρίσετε. Βέβαια ο Ερμής μπορεί να σας κάνει να τρέχετε δίχως φρένα και να είστε παρορμητικοί τόσο στα λόγια σας όσο και στις αποφάσεις σας και αυτό θα πρέπει να το προσέξετε πολύ. Η σύνοδος του Κρόνου με τον κυβερνήτη σας Άρη σας καλεί να δώσετε σημασία στην ομαδική εργασία και έμφαση στον ρόλο που παίζετε στο κοινωνικό σας δίκτυο, αλλά μπορεί να φέρει και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ενώ από την πλευρά του ο Χείρωνας θέλει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα, να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα και να πιστέψετε σε εσάς και τις ικανότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα αρχή σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης μπορείτε να κάνετε με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, που σας εφοδιάζει με τη δύναμη που χρειάζεστε για να αλλάξετε ρότα και να δώσετε σημασία στη φροντίδα του εαυτού σας και στις ανάγκες σας. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε εγκαταλείψει το σώμα σας, την υγεία σας (σωματική και ψυχική), ή αν βιώσατε συναισθήματα θλίψης ή αμφιβολίας για τις δυνατότητες σας, το νέο φεγγάρι σάς ζητά να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να κάνετε συνειδητοποιήσεις. Τι είναι αυτό που σας κουράζει και σας κρατά πίσω; Ποια είναι τα άτομα στη ζωή σας που, αντί να σας συμπαραστέκονται, σας κάνουν να νιώθετε λίγοι; Με ψυχραιμία και ρεαλισμό βρείτε τι σας βαραίνει και τι θα σας έκανε πραγματικά ευτυχισμένους, ώστε να πάρετε τις αποφάσεις σας και να ορίσετε τη νέα πορεία σας. Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα θα σας βοηθήσει να κάνετε αυτές τις συνειδητοποιήσεις και ίσως καταλάβετε και τους λόγους που εσείς οι ίδιοι εμποδίσατε την εξέλιξή σας. Εκτός από τα θέματα υγείας, η Νέα Σελήνη στρέφει το βλέμμα σας στις εξελίξεις των επαγγελματικών σας, που όμως γίνονται λίγο παρασκηνιακά. Αυτό έχει πολλές ερμηνείες: μπορεί εσείς να δουλεύετε κρυφά σε κάποιο πρότζεκτ και λίγο αργότερα, όταν θα έρθουν τα δικά σας γενέθλια, θα το μοιραστείτε με τους άλλους, μπορεί όμως κάποιοι άλλοι να συζητούν για εσάς πίσω από την πλάτη σας, είτε για καλό είτε για κακό. Σε κάθε περίπτωση, εσείς θα συνεχίσετε τα σχέδια σας για την επαγγελματική σας ανέλιξη, παρόλο που η σύνοδος Άρη-Κρόνου μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια. Με τις σωστές κινήσεις όλα θα τα ξεπεράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, είναι ένα δώρο από το σύμπαν για εσάς, καθώς θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να επιτύχετε τους στόχους σας, αλλά και να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στον κύκλο σας και στις σχέσεις σας -προσωπικές και φιλικές. Το φεγγάρι θα αυξήσει την προσωπική σας δύναμη και την επιρροή που ασκείτε στους άλλους και αν υπήρξαν κάποια προβλήματα, τώρα μπορείτε να τα επιλύσετε πιο εύκολα, έχοντας και στο πλευρό σας ανθρώπους να σας στηρίζουν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, να βάλετε μπροστά τα σχέδια σας, να διαφημίσετε τη δουλειά σας και να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γενικά, θα είστε πιο εξωστρεφείς και η δημιουργικότητα σας θα χτυπήσει κόκκινο. Επίσης, το φεγγάρι θα ρίξει φως στις φιλικές σας σχέσεις και τώρα θα επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις και θα βάλετε τα όρια σας. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας γιατί σας αγαπούν και ποιοι για να σας εκμεταλλεύονται. Οι συνειδητοποιήσεις θα είναι πολλές και ίσως κάποιες επώδυνες, αλλά θα διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με φίλους που είχατε χαθεί, με άτομα που βρίσκονται σε απόσταση ή στο εξωτερικό ή να ξεκινήσετε σπουδές ή σεμινάρια. Ευνοείται η συνεργασία και η ομαδική δουλειά. Το μόνο που θέλει προσοχή με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου είναι να πατάτε καλά στα πόδια σας όταν κάνετε σχέδια για το μέλλον και να μην ονειροβατείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ή τώρα ή ποτέ», αυτό είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, που ενεργοποιεί το πιο ψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, το οποίο αφορά την εξουσία, την καριέρα, τη φήμη, την κοινωνική καταξίωση, τον γάμο και τους στόχους σας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δώσετε τη δική σας μάχη, τον δικό σας αγώνα για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας, να ανελιχθείτε στη σκάλα της ιεραρχίας και να διεκδικήσετε όσα αξίζετε. Δεν θα είναι περίπατος, ούτε θα σας στρώσουν κόκκινα χαλιά και σίγουρα οι προσπάθειες σας μπορεί και να σας εξαντλήσουν, όμως θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε το όνειρο σας. Να γίνετε οι αρχηγοί, οι κυρίαρχοι της ζωής σας και να ξεκαθαρίσετε αν τα άτομα του περιβάλλοντός σας είναι αξιόπιστα και ότι όντως μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά. Η Νέα Σελήνη μπορεί να ανοίξει δρόμους για την επαγγελματική σας καριέρα και την καταξίωση σας. Αυτό για κάποιους μπορεί να σημαίνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, μια νέα πρόταση που μπορεί να απογειώσει τη φήμη σας και να σας φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Οι ευκαιρίες σας θα είναι πολλές και η διαίσθηση σας έντονη και πρέπει να επιλέξετε σοφά τις κινήσεις σας και να μην βιαστείτε στις αποφάσεις σας, ούτε να απογοητευτείτε από τυχόν εμπόδια. Χρειάζεται πειθαρχία, επιμονή και υπομονή για να χτίσετε τις βάσεις και να αποκομίσετε τους καρπούς των κόπων σας και να μην αφήσετε τους άλλους να ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σας. Με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου θα έχετε μια αίσθηση ανικανοποίητου στην ερωτική σας ζωή ή στα οικονομικά, όμως μην παρασυρθείτε, διότι χρειάζεται μέτρο σε όλα.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Κριό σας ανοίγει νέους δρόμους που δεν φαντάζεστε, διώχνει μακριά κάποια εμπόδια και σας καλεί να ακολουθήσετε την πυξίδα της καρδιάς σας. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, τώρα θα δείξετε τι σημαίνει να εκπροσωπείτε ένα από τα ζώδια της φωτιάς! Η περιπέτεια και ο ενθουσιασμός θα κυλά στο αίμα σας, τα κέφια σας θα φτιάξουν και θα ψάχνετε νέες ιδέες και καταστάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας πωρώσουν. Οι ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα θα είναι πολλές. Μπορεί να πρόκειται για μια επαγγελματική εξέλιξη, για ένα νέο γνωστικό αντικείμενο, για ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Ό,τι και να είναι, εσείς δεν θα πρέπει να έχετε κανέναν φόβο για το καινούριο που απλώνεται μπροστά σας και να θυμάστε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Η επιθυμία σας για ρίσκο θα είναι έντονη, αλλά μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, μετρήσετε τις καταστάσεις, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και με ορμή και τόλμη μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα προς την επιτυχία. Το φεγγάρι σας ανεφοδιάζει ψυχικά και σωματικά και η σύνοδος με τον Ερμή και τον Χείρωνα σας δίνει πνευματική διαύγεια για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η σύνοδος του κυβερνήτη της Νέας Σελήνης, του Άρη, με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον τομέα των σχέσεων, υποδηλώνει ότι μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ό,τι και αν προκύψει όμως, όσο στενάχωρο και απογοητευτικό και αν είναι, να θυμάστε ότι η πιο σκληρή αλήθεια είναι πολύ καλύτερη από το πιο γλυκό ψέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και σας δίνει ένα χέρι βοηθείας για να βρείτε νέες πηγές εσόδων, ίσως και μια νέα δουλειά, να κάνετε σωστές επενδύσεις, να λάβετε χρήματα που σας οφείλονταν, να τακτοποιήσετε χρέη και οφειλές, να κάνετε συμφέρουσες επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες ή και αγοραπωλησίες, ενώ παράλληλα ενισχύει και την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ερμή και τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες, ανασφάλειες, άγχη και έντονα συναισθήματα και όλα αυτά θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία και να τα εκλογικεύσετε για να τα καταπολεμήσετε. Μην τα αφήσετε να σας παρασύρουν και να σας «καταπιούν». Αν στο παρελθόν είχατε διάφορες αναποδιές και  περάσατε δυσκολίες, είτε σε συνεργασίες είτε σε σχέσεις, το φεγγάρι σας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας και τις σχέσεις σας και να επιλέξετε ό,τι και όποιον εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον  Υδροχόο επηρεάζει τον 6ο οίκο στον Ηλιακό σας ωροσκόπιο που αφορά τις καθημερινές σας ρουτίνες και ίσως φέρει κάποιες δυσκολίες σε επαγγελματικές σχέσεις. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα υγείας και να ξεκουράζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Νέα ξεκινήματα και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού, αλλά αυτή τη φορά όλα θα στηρίζονται σε πιο υγιείς βάσεις. Οι σχέσεις για εσάς τους Ζυγούς είναι πολύ σημαντικές στη ζωή σας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για μια αναγκαία επανεκκίνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα διαλύσετε όλα, να τσακωθείτε και να ζητήσετε τα ρέστα, αλλά να εξετάσετε τη χρησιμότητα τους και κατά πόσο σας ικανοποιούν. Με τη Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Χείρωνα σας δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στα θεμέλια των σχέσεων και των συνεργασιών σας και όχι σε αυτό που θέλετε να παρουσιάζετε. Είστε ευτυχισμένοι; Έχετε ουσιαστική επαφή; Μπορείτε να είστε ο εαυτό σας; Κυνηγάτε τα όνειρά σας; Ή θυσιάζεστε και μένετε μόνο για τα μάτια του κόσμου ή από συνήθεια και φόβο; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα στοιχειώνουν τη σκέψη σας και επειδή ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Άρης, είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον 5ο οίκο της χαράς, των παιδιών, της ευχαρίστησης και της αυτοέκφρασης για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο, θα θέλετε να βάλετε όρια σε σχέσεις που δεν σας προσφέρουν χαρά και δεν σας γεμίζουν. Και αυτό δεν αφορά μόνο στις ερωτικές σας σχέσεις, αλλά και στις επαγγελματικές και στις φιλικές, αφού δεν αντέχετε άλλο να έχετε γύρω σας ανθρώπους που να σας προκαλούν ανασφάλεια και να πυροδοτούν δεύτερες σκέψεις. Βέβαια, δεν χρειάζεται να υπάρξουν εντάσεις, διότι τώρα δεν σας συμφέρει να κάνετε επίθεση. Αυτό που θα σώσει την κατάσταση είναι ο διάλογος και ο ρεαλισμός. Με πίστη στον εαυτό σας και τις δυνατότητα σας θα βγείτε κερδισμένοι. Αν υπάρχουν ανοιχτές πληγές και εκκρεμότητες από το παρελθόν, ίσως τώρα τις βρείτε μπροστά σας και θα πρέπει να τις τακτοποιήσετε πρώτα μέσα σας και μετά με τους εμπλεκόμενους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα της δουλειάς σας θα σας απασχολήσει περισσότερο με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, που δίνει έμφαση στον τομέα της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της εργασίας και δημιουργεί τις συνθήκες για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα θέματα διατροφής και άσκησης, αλλά και στη ρουτίνα της δουλειάς. Έχετε την καθημερινότητα που σας αξίζει; Μπορείτε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας ή η στασιμότητα και οι ευθύνες σας έχουν ρουφήξει και δεν κάνετε τίποτα δημιουργικό που να σας προσφέρει ευχαρίστηση; Το νέο φεγγάρι θέλει να βάλετε τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο που θα σας εξασφαλίσει και μια ποιότητα ζωής. Για τους γεννημένους στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και μια νέα δουλειά ή επαγγελματική πρόταση. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα στον χώρο εργασίας, οπότε αν προκύψει κάτι μην το φοβηθείτε. Βέβαια, μπορεί να έρθει και ένα τέλος, αλλά μην σας πάρει από κάτω, διότι για να έρθει το καινούριο πρέπει να τελειώνετε με το παλιό. Γενικά, μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, αλλά και στις αποφάσεις που θα πάρετε και να μην είστε παρορμητικοί και μετανιώσετε για ό,τι πείτε ή κάνατε. Επειδή όλη αυτή η κατάσταση θα σας αγχώσει και θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια, δεν πρέπει να αφήσετε την υγεία σας σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στην προσωπική σας φροντίδα για μην καταρρεύσετε. Η σύνοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη με τον Κρόνο ίσως σας κάνει να αισθάνεστε λίγο πιο «μόνοι» ή μπορεί να προκύψουν κάποια θέματα με το σπίτι ως ακίνητο ή με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τους πιο θετικούς οιωνούς για εσάς έρχεται η Νέα Σελήνη στον Κριό, που πραγματοποιείται στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, ο οποίος αφορά τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά και τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Το φεγγάρι ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη και είναι πολύ βοηθητικό για νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, επικερδείς συνεργασίες, αλλά και για να δείξετε στον κόσμο τα δημιουργικά σας ταλέντα και τις ικανότητες σας. Επίσης θα υπάρχει εύνοια και σε θέματα παιδιών, οπότε αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο είναι η κατάλληλη περίοδος. Γενικά, θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, θα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, ενώ θα έχετε και επαγγελματικές ευκαιρίες. Είναι η στιγμή για να βάλετε μπροστά τους στόχους που είχατε ονειρευτεί για να τους υλοποιήσετε και θα έχετε και συμμάχους στο πλευρό σας. Βέβαια, επειδή θα είστε πολύ εξωστρεφείς και χαλαροί θα πρέπει να προσέξτε τα ερωτικά μπερδέματα. Επίσης, επειδή ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Άρης, θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο, μπορεί να ζοριστείτε στην επικοινωνία ή να έχετε θέματα με φίλους ή συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό και τα σενάρια είναι πολλά. Θα έχετε την ανάγκη να θέσετε άλλες βάσεις στη ζωή και στο σπίτι σας και να κάνετε τα πράγματα από την αρχή, αλλά αυτή τη φορά με τον δικό σας τρόπο. Μπορεί να καταφέρετε να αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο, να κάνετε επισκευές στον χώρο που μένετε ή εργάζεστε ή να ξεκινήσετε κάποια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας, να πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας ή μπορεί να προκύψει κάποια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Από την άλλη, ίσως έχετε εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα και αν υπάρχουν θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και δεν έχουν λυθεί, ίσως τώρα θα έρθουν στην επιφάνεια για να παρθούν αποφάσεις και να ξεκαθαρίσετε ποιο θα είναι το μέλλον των σχέσεων σας. Η Νέα Σελήνη φέρνει μεγαλύτερη ένταση στον άξονα καριέρας-οικογένειας και ίσως νιώθετε ότι μοιράζεστε ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας στη δουλειά και στο σπίτι και μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με ανθρώπους που τους χρειάζεστε. Ή μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας να χρειάζεται τη βοήθεια σας και εσείς να πνίγεστε στη δουλειά και να πιέζεστε αφόρητα. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Κρόνου επηρεάζει τον 2ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα οικονομικά και σας καλεί να κάνετε κινήσεις που θα φέρουν σταθερότητα στο πορτοφόλι σας, οπότε δείξτε πειθαρχία και μην κάνετε άσκοπα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό από τη μία είναι ιδανική για να θέσετε και να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους που μπορεί να αφορούν στα επαγγελματικά, στις σπουδές και σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, διαδίκτυο, εκδόσεις, μάρκετινγκ, διαφήμιση, εμπορικές δοσοληψίες, αλλά ξυπνά μέσα σας έναν άκρατο ανταγωνισμό και μια βιασύνη που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες. Θα είστε σαν να κάθεστε σε «αναμμένα κάρβουνα» και θα θέλετε να γίνονται όλα με ταχύτητες φωτός! Θα είστε πιο φιλόδοξοι, θα έχετε πολλές συζητήσεις και επαφές για επαγγελματικούς λόγους και θα θέλετε να κατακτήσετε τους στόχους σας εδώ και τώρα. Όμως το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε τι θέλετε και να το σχεδιάσετε προσεκτικά, διότι αν άγεστε και φέρεστε ανάμεσα σε άπιαστα όνειρα και ευσεβείς πόθους, δε θα φτάσετε πουθενά. Οργανώστε τα μελλοντικά σας σχέδια και ξεκινήστε πρακτικά την υλοποίηση τους. Βάλτε τα θεμέλια, βρείτε συμμάχους, δημιουργήστε νέες σχέσεις και συνεργασίες που θα είναι σταθερές σε βάθος χρόνου και μην προτιμήσετε το γρήγορο κέρδος, αλλά τις σωστές επενδύσεις. Αν τα κάνετε όλα αυτά η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε σωστά και να πετύχετε. Όμως θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας, διότι η Νέα Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρωνα και ίσως σας βγάλει έναν πιο επιθετικό τρόπο επικοινωνίας και να παρεξηγηθείτε. Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, μπορεί από τη μία να σας κάνει δυναμικούς, αλλά μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και την αδίστακτη πλευρά σας και να φερθείτε με πολύ σκληρό τρόπο σε κάποια άτομα, ενώ μπορεί να φέρει και συνειδητοποιήσεις σε μια σχέση. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά, η ασφάλεια που σας δίνει το επάγγελμα που κάνετε, η συναισθηματική ασφάλεια που έχετε ή δεν έχετε, πυροδοτούνται από τη Νέα Σελήνη και εσείς προσπαθείτε να αναλογιστείτε ποια είναι η σχέση που έχετε με το χρήμα και κατά πόσο καθορίζει τη διάθεση σας. Βέβαια, το φεγγάρι μπορεί να σας δώσει κίνητρα και ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημα σας, να πάρετε μια αύξηση, ένα μπόνους ή ένα δώρο που θα σας γεμίσει χαρά. Εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να βάλετε σε μια τάξη και ένα πρόγραμμα τα οικονομικά σας και δείτε το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων για να καταλάβετε πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα. Επίσης, μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση για μια νέα δουλειά ή να βάλετε μπροστά μια νέα επιχειρηματική κίνηση που μπορεί να σας φέρει και οικονομικά κέρδη. Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα ίσως κλονίσει την αυτοεκτίμηση σας και να σας κάνει να σκεφτείτε αν έχετε υποβιβάσει μόνοι σας την αξία σας, αν δίνετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στη δουλειά που κάνετε, αλλά δεν αμείβεστε σωστά, και πώς θα βρείτε μια πιο δημιουργική απασχόληση. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου επηρεάζει τον 12ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο και ίσως βγουν φόβοι, ανασφάλειες και καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Μην αφήσετε όμως το μυαλό σας να σας παίζει παιγνίδια, βρείτε υποστήριξη σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, μοιραστείτε τις σκέψεις σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας, διότι κάνετε κακό στην υγεία σας, που έτσι και αλλιώς θα πρέπει να την προσέξετε πολύ.

Recommended For You

About the Author: efoni