Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου 2021: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021 πραγματοποιείται η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, που είναι και Νέα Σελήνη, στην 19η μοίρα των Διδύμων. Είναι μια δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη, δηλαδή δεν θα σκοτεινιάσει εντελώς τον Ήλιο, καθώς η Σελήνη -που θα περάσει ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο- θα έχει μικρότερη διάμετρο λόγω απόστασης, αφήνοντας ένα δαχτυλίδι φωτός γύρω από τον Ήλιο.

Σχηματίζει σύνοδο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη και ένα τετράγωνο με τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων και των ονείρων, τον Ποσειδώνα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι θα βασιλεύει η σύγχυση, η παραπλάνηση, οι ψευδείς ειδήσεις, η εξαπάτηση, δεν θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε σωστά, να έχουμε σωστή κρίση και ίσως ωραιοποιούμε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να κρύβουν άλλα πράγματα από πίσω.

Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη

Πάντα η Ηλιακή έκλειψη μας δίνει περισσότερη ενέργεια και μας κάνει να παίρνουμε πρωτοβουλίες. Οι Ηλιακές εκλείψεις είναι συνήθως δείκτες αλλαγών και φέρνουν το τέλος μιας κατάστασης, αλλά και την έναρξη μιας νέας. Δεν είμαστε τόσο συναισθηματικά ασταθείς, όπως με τις Σεληνιακές εκλείψεις και λόγω της Νέας Σελήνης μπορούμε να κάνουμε νέα σχέδια και να βάλουμε τέλος σε παλιές και τοξικές συνήθειες και πεποιθήσεις. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή, οπότε τώρα καταστρώνουμε τα σχέδια και τα βάζουμε σε εφαρμογή μόλις επιστρέψει στην ορθή πορεία του μετά τις 22/6.

Η επιρροή της Ηλιακής έκλειψης της 10ης Ιουνίου θα διαρκέσει μέχρι την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου. Για αυτό διαβάστε προσεκτικά σε ποιους τομείς σας επηρεάζει και να είστε προσεκτικοί, διότι μπορεί όλα αυτά να τα βρείτε μπροστά σας. Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει πιο πολύ είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες, αλλά όλοι θα δεχτούμε την επιρροή της, ιδιαίτερα αν έχουμε πλανήτες ή τον ωροσκόπο μας από τις 16 έως τις 22 μοίρες αυτών των ζωδίων.

 

Σύνοδο με ανάδρομο Ερμή

Η Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου απαιτεί προσοχή, σαφήνεια και αυτοπεποίθηση. Υπό φυσιολογικές συνθήκες η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ερμή θα ήταν μια θετική συνθήκη και θα κάναμε λόγο για ενίσχυση της ορθολογικής σκέψης, εύνοια της επικοινωνίας και προβολή των δεξιοτήτων μας. Όμως διανύουμε την περίοδο που ο Ερμής είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και έτσι ναι μεν μπορεί να είμαστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί, αλλά μπορεί να έχουμε αρνητικά αποτελέσματα, παρανοήσεις, άγχος, καθυστερήσεις, αναβολές ή και να χάνουμε προθεσμίες ή πράγματα. Επίσης, μπορεί να επιστρέφουν άτομα από το παρελθόν και να επιχειρούν να μπουν στη ζωή μας ξανά. Σε κάθε περίπτωση, προσέξτε τι λέτε και σε ποιους το λέτε, φροντίστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους, να μην λαμβάνετε παρορμητικές αποφάσεις και να ελέγχετε τα πάντα. Από τις ειδήσεις που ακούτε και τα σενάρια συνωμοσίας, μέχρι τα emails, τα μηνύματα και τις αναρτήσεις σας πριν πατήσετε το κουμπί αποστολής. Επίσης, προσοχή σε διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβάσεων και συμβολαίων, κοιτάξτε με προσοχή τα μικρά γράμματα.

Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Εκτός από τη σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και γινόμαστε περισσότερο ευάλωτοι στη σύγχυση, την εξαπάτηση, την παραπληροφόρηση, τις παρεξηγήσεις και την προδοσία. Αυτή η όψη μπορεί να μειώσει λίγο τη ζωτικότητα μας και να αυξήσει την απογοήτευση, την ανασφάλεια και την ενοχή. Μπορεί να πέσουμε θύματα απατηλών υποσχέσεων και ανέντιμων ανθρώπων. Τα μυστικά θα είναι δύσκολο να κρατηθούν ή μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον κάποιων. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο και τα σκάνδαλα πολλά. Η τάση για εξιδανίκευση θα είναι μεγάλη, αλλά και η ευαισθησία μας θα είναι αυξημένη, όπως και τα ψυχολογικά προβλήματα. Καλό θα ήταν να μιλάμε ξεκάθαρα, να τσεκάρουμε τα πάντα, να μην μεταφέρουμε πληροφορίες που δεν είναι εξακριβωμένες, να μην πιστεύουμε υποσχέσεις και άτομα που παρουσιάζονται ως σωτήρες και να αποφύγουμε τα ψέματα, διότι και ένα μικρό και αθώο ψεματάκι μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Μην δανείζετε χρήματα και μην μπλέκετε σε καταστάσεις κρυφές και παράνομες ούτε για να βοηθήσετε κάποιον.

Η εμπλοκή των αστεριών

Στη Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη της 10ης Ιουνίου εμπλέκονται και δύο απλανείς αστέρες, ο Ηνίοχος και ο Ωρίωνας που ναι μεν μας χαρίζουν την αυτοπεποίθηση και το θάρρος για να αντιμετωπίσουμε ό,τι συμβαίνει, αλλά μας δίνουν επίσης μια τάση για βιαστική σκέψη, καβγάδες, βία, αλαζονεία και απερισκεψία. Επίσης, αυξάνουν τον κίνδυνο για  έντονα γεωφυσικά και μετεωρολογικά φαινόμενα και ιδιαίτερα σφοδρές καταιγίδες.

Ας δούμε όμως πώς επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του ζωδιακού αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για να μην κάνετε τυχόν λάθη, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα που έχει ως βάση την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις. Αλλά και όσοι δίνετε εξετάσεις το διάστημα με τον ανάδρομο Ερμή να διπλοτσεκάρετε το γραπτό σας πριν το παραδώσετε και να διαβάζετε με προσοχή τις ερωτήσεις, ώστε να σιγουρευτείτε ότι έχετε καταλάβει ποιο είναι το ζητούμενο. Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη θα αγγίξει τον πολυάσχολο 3ο ηλιακό σας οίκο που αφορά την επικοινωνία, τον τρόπο που σκέφτεστε και τους ανθρώπους που σχετίζεστε καθημερινά. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχετε πώς εκφράζεστε και πώς επικοινωνείτε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Μην είστε πεισματάρηδες και απότομοι και ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας και πριν πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις. Από την έλλειψη κατανόησης και τις παρεξηγήσεις που συνοδεύονται, υπάρχει κίνδυνος να καβγαδίσετε με τα αδέλφια, τους γείτονες ή όσους επικοινωνείτε καθημερινά, έστω και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επειδή θα επικρατεί σύγχυση προσέξτε τι γράφετε και πού στέλνετε μηνύματα και emails, διότι μπορεί άλλα να θέλετε να πείτε και αλλού να τα στείλετε. Οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις παραμονεύουν την κάθε σας λέξη. Μην μεταφέρετε κουτσομπολιά και μην εμπλέκεστε σε ζητήματα άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σχέση σας με τα χρήματα και την ύλη είναι από τις πιο σημαντικές στη ζωή σας και η έκλειψη στις 10/6 στους Διδύμους αφορά τα οικονομικά σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε ρίσκα. Το καλό σενάριο είναι να δεχτείτε μια πρόταση ή να παρουσιαστεί μια ευκαιρία που θα φέρει μια δεύτερη πηγή εσόδων, αλλά καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί, καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να κρύβει παγίδες και να σας τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Παράλληλα θα πρέπει να είστε καχύποπτοι στους λογαριασμούς που λαμβάνετε, τις κάρτες και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας. Από την άλλη, επειδή ο Ποσειδώνας που τετραγωνίζει με την έκλειψη βρίσκεται στον 11ο ηλιακό σας οίκο που αφορά τους φίλους, τους συλλόγους που ανήκετε, ίσως μπείτε και στη διαδικασία να σκεφτείτε αν δίνετε περισσότερη σημασία στα χρήματα και όχι σε άτομα και δραστηριότητες που θα μπορούσαν να σας δώσουν χαρά και τελικά να αποφασίσετε να συμμετέχετε σε νέες ομάδες και με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Ή ίσως σκεφτείτε ότι δίνετε μεγάλη αξία στο χρήμα και ότι είναι λάθος να καθορίζει τη ζωή σας, τις επιλογές σας και την αυταξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε έτοιμοι για αλλαγές; Η έκλειψη στις 10/6 λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σας και επηρεάζει την πορεία και τις εξελίξεις στη ζωή σας. Τους επόμενους 6 μήνες θα έχετε ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο, θα έχετε κάνει άλλες επιλογές και θα εκπλήξετε τους γύρω σας. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να αφορούν από την εμφάνιση μέχρι την καριέρα, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για νέα δεδομένα. Μην αποθαρρύνεστε αν τώρα τα βλέπετε όλα θολά και μπερδεμένα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Στο μέλλον θα υπάρξουν ευκαιρίες πολλές, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες να αναβαθμίζετε την εικόνα σας και να επενδύετε στο όνομα σας. Θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στα ταλέντα σας και θα επιθυμείτε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Θα ξαναβρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας που ίσως για κάποιο διάστημα τον είχατε εγκαταλείψει και θα επανεξετάσετε τους στόχους σας και θα βάλετε προτεραιότητα ό,τι εκφράζει εσάς και σας κάνει χαρούμενους και ευτυχισμένους. Βέβαια, ίσως δείξετε και ένα πιο εγωιστικό πρόσωπο που ίσως ξενίσει κάποιους, αφού θα έχετε αυξημένες φιλοδοξίες και πολλές απαιτήσεις από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους πραγματοποιείται σε ένα ιδιαίτερα παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι ίσως υπάρχουν καταστάσεις που εξελίσσονται χωρίς εσείς να γνωρίζετε την ύπαρξη τους. Δεν είναι απαραίτητο ότι λειτουργούν όλοι σε βάρος σας, μπορεί κάποιοι να συζητούν το όνομα σας για κάποιο πρότζεκτ και ακόμα να μην σας έχουν κάνει πρόταση. Βέβαια, μπορεί και εσείς να κινήστε κρυφά και να σχεδιάζετε πράγματα που ακόμα δεν θέλετε να τα μάθουν άλλοι ή να έχετε κάποια σχέση που πρέπει να διατηρηθεί κρυφή. Το τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα από τη μία ρίχνει ακόμη μεγαλύτερη ομίχλη στις καταστάσεις, αλλά από την άλλη μπορεί να έρθει κάτι στο φως με πολύ λάθος τρόπο και να έχει παράπλευρες απώλειες. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αγαπήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας, το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα σας και να διώξετε όλη την τοξικότητα από τη ζωή σας και όποιον σας επηρεάζει αρνητικά. Απελευθερωθείτε από άτομα, συνήθειες και πεποιθήσεις που σας κρατούν εγκλωβισμένους και σας αρρωσταίνουν και κάντε βήματα προς την προσωπική σας γαλήνη και ευεξία. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας που θα είναι έντονη αυτές τις ημέρες και μη συμβιβάζεστε με ό,τι και όποιον σας κάνει δυστυχισμένους. Πάρτε τον χρόνο σας, μείνετε μόνοι σας, σκεφτείτε και κλείστε λογαριασμούς με το παρελθόν, επουλώστε παλιές πληγές, ξεχάστε παρεξηγήσεις και καβγάδες και χαμογελάστε. Κάτι νέο και όμορφο σας περιμένει και είναι η νέα βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σας. Μόνο έτσι θα πάτε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 10 Ιουνίου θέλει ψυχραιμία και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Ίσως προκύψουν κάποια θέματα με άτομα που συνεργάζεστε ή που έρχεστε σε καθημερινή επαφή και κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας απέναντί τους. Ή μπορεί τώρα να πέφτει στο τραπέζι μια πρόταση για συνεργασία με κάποια άτομα, η οποία φαντάζει ιδανική. Επειδή, όμως, στην έκλειψη εμπλέκεται εκτός από τον ανάδρομο Ερμή και ο Ποσειδώνας που σκεπάζει με ένα πέπλο σύγχυσης τα πάντα, δεν χρειάζεται να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις τώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρετε τον χρόνο σας μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, διότι μπορεί οι συνθήκες να σας αποπροσανατολίζουν. Μη βιάζεστε. Μπορεί, βέβαια, να δέχεστε πιέσεις να προχωρήσετε ή και να αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε την επανάσταση σας για να απελευθερωθείτε από ό,τι σας κρατάει στάσιμους. Το θέμα είναι να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για να οδηγήσετε το… πλοίο στη σωστή κατεύθυνση και όχι να μετανιώσετε μετά για τη ρότα που επιλέξατε. Επιλέξτε σωστά τους συμμάχους σας, τις ομάδες και τα δίκτυα που συμμετέχετε (συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου) και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στοχεύει τον τομέα της καριέρας σας και οι αλλαγές είναι προ των πυλών. Λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά και του Ποσειδώνα που εμπλέκεται μπορεί να καθυστερήσουν οι εξελίξεις, αλλά μέσα στο επόμενο εξάμηνο τα αποτελέσματα θα φανούν. Μην πάει ο νους σας απαραίτητα στο κακό, διότι και μια συνεργασία να ολοκληρωθεί, μια άλλη ευκαιρία θα βρεθεί στον δρόμο σας και θα σας οδηγήσει σε κάτι καλύτερο μακροπρόθεσμα. Η έκλειψη και η Νέα Σελήνη σηματοδοτούν το τέλος κάποιων καταστάσεων που δεν λειτουργούν υπέρ σας, αλλά σας ανοίγονται νέοι δρόμοι για την εξέλιξη σας. Εξάλλου εσείς πάντα θέλετε να προοδεύετε, οπότε αν είστε σε μία δουλειά που δεν σας εκφράζει γίνεστε δυστυχείς. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και σκεφτείτε σοβαρά τι θέλετε να αλλάξετε. Κάντε τα σχέδια σας, συζητήστε, οργανωθείτε και μόλις ο Ερμής επιστρέψει στην ορθή πορεία του, μετά τις 22/6, ξεκινήστε τα βήματα για την πρόοδο σας. Δεν υπάρχει πίεση να το κάνετε τώρα. Η επιρροή της έκλειψης διαρκεί μέχρι την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου. Έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε αποφάσεις και να επιλέξετε τις σωστές ευκαιρίες που θα σας δοθούν και θα σας οδηγήσουν στην αναγνώριση και την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 μπορεί να φέρει νέες προοπτικές στη ζωής σας, αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αυτές τις ημέρες, διότι η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη για όλους και καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Γενικότερα, όμως, η Νέα Σελήνη θα φέρει στη ζωή σας την ανανέωση και θα θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και τις προοπτικές σας. Θα επαναξιολογήσετε τις πεποιθήσεις σας, θα διευρύνετε τις πνευματικές σας αναζητήσεις και θα νιώθετε περισσότερη όρεξη για γνώση και περιπέτεια. Ίσως σε κάποια θέματα να κάνετε στροφή 180 μοιρών και να τα δείτε από άλλη οπτική γωνία, απελευθερώνοντας τον εαυτό σας από παλιές πεποιθήσεις και απόψεις. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας προσφέρει έναν νέο τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της ζωής, που περιλαμβάνει ταξίδια, εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες σπουδές, ένα σεμινάριο, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σε ένα θέμα, να εξειδικευτείτε σε κάποιον τομέα και να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έκλειψη στις 10/6 δημιουργεί μια αίσθηση σύγχυσης για κάποια πράγματα, αλλά σας δίνει και τη δύναμη να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι σας ταλαιπωρεί και είναι «άρρωστο», προκειμένου να δώσετε χώρο στο καινούριο που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Τώρα θα μπείτε στη διαδικασία να σταχυολογήσετε ανθρώπους και καταστάσεις στη ζωή σας και να συνειδητοποιήσετε όλα αυτά που για καιρό σκέφτεστε, αλλά δεν τα αποφασίζετε. Θα αναρωτηθείτε σοβαρά πλέον αν είστε ευτυχισμένοι στη σχέση σας, αν έχετε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αν νιώθετε καλά και δημιουργικοί στη δουλειά σας ή μήπως σας έχει καταβάλει η ανασφάλεια (ίσως και οι εμμονές) και μένετε σε σχέσεις και συνεργασίες για άλλους λόγους. Όλες αυτές οι καταστάσεις που συντηρείτε για τους οποιοσδήποτε λόγους, αλλά σας πονούν ψυχικά, σας έχουν κουράσει και σας έχουν εξαντλήσει και τώρα θέλετε να βάλετε τα όρια σας και να δώσετε ξανά το φως και την καθαρότητα στη ζωή σας. Τι νόημα έχει να πολεμάτε για κάτι που σας καταπονεί; Στο χέρι σας είναι να επιλέξετε μόνο αυτούς που σας πάνε μπροστά και όχι όσους σας κρατάνε δέσμιους σε καταστάσεις που μαυρίζουν το μυαλό και την ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη σχηματίζεται στις 10/6 ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο των Διδύμων και επηρεάζει τον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα για να αξιολογήσετε το πώς σχετίζεστε με τους άλλους. Θα περάσετε από κόσκινο μία προς μία όλες τις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές και σε όποια δεν λειτουργεί σωστά και δεν σας εξελίσσει θα προσπαθήσετε να βάλετε τα όρια σας. Αν δεν αποδώσουν οι προσπάθειες σας και δεν βελτιωθούν τα πράγματα, τότε θα δώσετε ένα οριστικό τέλος. Έχετε βαρεθεί τα λόγια, τις υποσχέσεις και τελικά να μην γίνεται τίποτα και δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε άλλα περιθώρια. Θα κρατήσετε πλέον στη ζωή σας μόνο αυτούς που σας σέβονται και σας εκτιμούν και δημιουργώντας χώρο θα έρθουν άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι να σχετιστείτε είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Μόνο που χρειάζεται προσοχή ο χρόνος που θα πάρετε τις αποφάσεις σας, αλλά και το πότε θα τις ανακοινώσετε. Επειδή στην έκλειψη είναι εμπλεκόμενος κι ο πλανήτης της σύγχυσης, ο Ποσειδώνας, μην σας πιάνει παρόρμηση και παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, διότι μπορεί να κάνετε και λάθος. Τώρα παρατηρήστε, αξιολογήστε και περιμένετε για το «φιρμάνι» μετά τις 22/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη – Ηλιακή έκλειψη εστιάζει στον τομέα της εργασιακής ρουτίνας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης και είναι μια καλή ευκαιρία για εσάς να κάνετε μια νέα αρχή στη διατροφή, στις συνήθειες και στο πρόγραμμα σας, για να μην λειτουργείτε σε βάρος της υγείας σας. Αν έχετε ρίξει όλο το βάρος στη δουλειά και δεν έχετε χρόνο για εσάς και το σώμα σας, πώς περιμένετε να έχετε ευεξία και να αισθάνεστε καλά. Πρέπει να υιοθετήσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα μέσα στη μέρα σας και να προσέξετε την υγεία σας. Επειδή οι συνθήκες στη δουλειά μπορεί να είναι χαοτικές εξαιτίας της εμπλοκής του Ποσειδώνα και τα πράγματα να ξεφύγουν, καθώς θα υπάρχει σύγχυση, παρεξηγήσεις και περίεργες συμπεριφορές από συναδέλφους, δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα προσωπικά. Μπορεί κάποιος να έχει μια δύσκολη μέρα και να μη σας μίλησε καλά λόγω δικών του θεμάτων, δεν χρειάζεται να τον καταδικάσετε, αλλά ούτε και να κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτές είναι δύσκολες ημέρες για όλους, οπότε κρατήστε χαμηλούς τόνους και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει μέχρι να γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής και όλα θα ξεκαθαρίσουν. Μέχρι τότε όμως μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην τον σαμποτάρετε. Και αυτό δεν αφορά μόνο αυτές τις ημέρες, αλλά το επόμενο εξάμηνο που διαρκεί και η επιρροή αυτής της έκλειψης. Αν δεν διορθώσετε εσείς τη ρουτίνα σας και τη συμπεριφορά σας, δεν σας φταίνε οι άλλοι…Κάποιοι μπορεί να έχετε και αλλαγές στη δουλειά με αυτή την έκλειψη. Κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι καινούριο. Να έχετε πίστη και αισιοδοξία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στους Δίδυμους εστιάζει στον τομέα του έρωτα, της δημιουργικότητας, της ευχαρίστησης και των παιδιών, προσφέροντας σας μια ευκαιρία να εκφράσετε τα ταλέντα σας και όσα νιώθετε και να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Μπορεί να μην είστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο, αλλά ίσως τώρα να δείξετε μια πλευρά σας που θα εκπλήξει τους γύρω σας. Θα έχετε περισσότερο πάθος και όρεξη για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, να ερωτευθείτε και να κάνετε και όσους αγαπάτε ευτυχισμένους. Επίσης, θα έχετε έντονη δημιουργικότητα και νέες ιδέες που θα σας πάνε μπροστά και θα σας εξελίξουν. Το μόνο αγκάθι είναι το τετράγωνο που σχηματίζει η έκλειψη με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει τον 2ο οίκο στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, δηλαδή τα οικονομικά σας. Υπάρχει περίπτωση κάτι να στραβώσει, να περιμένατε μία απάντηση και να καθυστερεί, να μην κλείσει κάποια δουλειά που είχατε σίγουρη, κλπ. Μην απογοητεύεστε, μπόρα είναι θα περάσει και θα έρθουν καλύτερες προτάσεις και περισσότερες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα είναι το σύνθημα της Νέας Σελήνης – Ηλιακής έκλειψης για εσάς, «αλλαγή»! Και σε ποιόν τομέα θα έρθει αυτή η αλλαγή; Στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Κάποιοι μπορεί να πάρετε απόφαση να αλλάξετε κατοικία ή να ξεκινήσετε να εργάζεστε από το σπίτι και να χρειαστεί να κάνετε κάποια αναδιαμόρφωση στον χώρο σας. Ή να θέλετε να κάνετε κάποιες επισκευές ή διαφορετική διακόσμηση. Άλλοι μπορεί να φτιάξετε βαλίτσες για το εξωτερικό, διότι για παράδειγμα μπορεί να πάτε για σπουδές σε μια ξένη χώρα ή για να εργαστείτε εκεί. Ή μπορεί να αποκτήσετε ένα παιδάκι και να πρέπει να πάτε σε μεγαλύτερο σπίτι ή να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας και να θέλετε να μετακομίσετε ή να αποκτήσετε ένα εξοχικό. Δεν θα γίνουν όλα αυτά αύριο, αλλά σε διάστημα ενός εξαμήνου, καθώς τόσο διαρκεί και η επιρροή της έκλειψης. Υπάρχουν βέβαια και τα κακά σενάρια, να δείτε για παράδειγμα ότι ο γάμος ή μια σχέση σας δεν πάει καλά και να αποφασίσετε να χωρίσετε και να πρέπει να βρείτε νέα κατοικία ή να βγάλει προβλήματα το σπίτι που μένετε και να πρέπει να το εγκαταλείψετε άρον άρον. Υπάρχει και η περίπτωση να θέλετε να ανεξαρτητοποιηθείτε και να φεύγετε από το πατρικό σας ή να επιστρέφετε εκεί, διότι μπορεί κάποιος συγγενής να χρειάζεται τη βοήθεια σας. Αλλαγές μπορεί να συμβούν και στον χώρο που εργάζεστε, αν π.χ. η εταιρεία που δουλεύετε αλλάξει έδρα. Μην αντιστέκεστε στις αλλαγές, στο τέλος πάντα κάτι καλό βγαίνει.

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni