Νέα παρέμβαση Δούκα: «Θέλω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει το στοίχημα τώρα – Θα κάνω ό,τι μπορώ για αυτό»

Για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στην οποία αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Σιακαντάρη.

Συγκεκριμένα, εστίασε στο «μοντέλο» του δήμου Αθηναίων με τις συγκλίσεις, ενώ το μήνυμα που στέλνει είναι ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θέλει το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει το στοίχημα και «θα κάνω ό,τι μπορει για αυτό», πρόσθεσε.

«Οι συγκλίσεις για την Κεντροαριστερά γίνονται στις γειτονιές, όπως συνηθίζω να λέω. Όπως είναι γνωστό η δημοτική παράταξη που κέρδισε τις εκλογές στην Αθήνα έχει ως κορμό το ΠΑΣΟΚ αλλά και συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη δυνατή συνύπαρξη δυνάμεων. Δεν επικράτησε απλώς εκλογικά, ευκαιριακά, αλλά είναι μια στρατηγική συνεργασία που συνεχίζεται και μετά, στην οποία ενώνονται οι κύριες κατευθύνσεις πολιτικής εφαρμογής στον δήμο, διατηρώντας ταυτόχρονα την αυτονομία τους. Αυτή η προσπάθεια δεν είναι χωρίς κόστος. Έγινα και παραμένω στόχος επιθέσεων. Όμως δεν με πτοούν. Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Δεν υποχωρώ», είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων.

 

Recommended For You

About the Author: efoni