Νέα οχήματα στον στόλο του Δήμου Μαρκοπούλου

O Δήμος Μαρκόπουλου ενόψει του καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου, που ξεκινά σε λίγες ημέρες θέλει να είναι «πάνοπλος» και σε πλήρη ετοιμότητα, έτσι προχώρησε στην ενίσχυση του μηχανοκίνητου στόλου του, ώστε να ενισχυθούν και οι Υπηρεσίες του. Η δημοτική Αρχή παρέλαβε οκτώ νέα οχήματα και πιο συγκεκριμένα, πέντε επιβατικά, δύο οχήματα τύπου 4×2 κι ένα όχημα τύπου 4×4.

Το έργο αυτής της προμήθειας οχημάτων, είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», προϋπολογισμού 204.984,40 ευρώ. Με τα 8 οχήματα που παρελήφθησαν, ο Δήμος Μαρκοπούλου πετυχαίνει να ενισχύσει οριζόντια πολλαπλούς τομείς, ανάμεσά τους αυτούς της καθαριότητας, αλλά και της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί άμεσα και αυτόνομα σε ακόμη περισσότερες ανάγκες της πόλης και των δημοτών του. Και αυτό συμβαίνει λίγο πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και του καλοκαιριού, όπου λόγω της ραγδαίας αύξησης των επισκεπτών, παραθεριστών και εποχιακών κατοίκων, κορυφώνεται ο όγκος της απαιτούμενης ανταπόκρισης των δημοτικών Υπηρεσιών.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική Αρχή ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών «για τη στενή συνεργασία και υποστήριξη σε σημαντικά θέματα του Δήμου».

Recommended For You

About the Author: efoni