Μπρους Γουίλις: Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες μετά τη διάγνωση με αφασία

Ο Μπρους Γουίλις και η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ Γουίλις βρέθηκαν στην εξοχή, μερικές μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο ηθοποιός πάσχει από αφασία.

Η Χέμινγκ Γουίλις μοιράστηκε ένα βίντεο την Τρίτη στα Instagram Stories με εκείνη, τον Γουίλις και την 10χρονη κόρη τους, να περπατούν δίπλα σε ένα ποτάμι.

 

Επιπλέον, δημοσίευσε φωτογραφίες με την ίδια και τον σύζυγό της να απολαμβάνουν τη φύση. «Η μαμά και ο μπαμπάς στo αγαπημένο τους περιβάλλον», έγραφε η λεζάντα των φωτογραφιών που τράβηξε η 10χρονη Μέιμπελ.

Ο Γουίλις αποσύρθηκε από την καριέρα στην υποκριτική καθώς αντιμετωπίζει την αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες.

Η αφασία επηρεάζει την ικανότητα ενός ανθρώπου να επικοινωνεί, προκαλώντας δυσκολία στη γραφή, την ομιλία και μερικές φορές την κατανόηση του τι λένε οι συνομιλητές του.

Τη διάγνωση ανακοίνωσε η οικογένεια του 67χρονου Αμερικανού ηθοποιού μέσα από τα social media. «Aντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

Με πληροφορίες από το CNN

Recommended For You

About the Author: efoni