Μπραντ Πιτ: Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας του

Ο Μπραντ Πιτ ανέφερε λεπτομέρειες για τον αγώνα του με μια σπάνια πάθηση «τύφλωσης προσώπου» – παραδεχόμενος ότι «κανείς δεν τον πιστεύει» όταν μιλά γι’ αυτό. Ο 58χρονος ηθοποιός, αποκάλυψε ότι πάσχει από «προσωπαγνωσία», η οποία σχετίζεται με την αδυναμία αναγνώρισης προσώπων που συνήθως επηρεάζει το άτομο για το μεγαλύτερο μέρος ή όλη τη ζωή του.

Πολλοί άνθρωποι με την πάθηση αυτή δεν μπορούν καν να αναγνωρίσουν μέλη της οικογένειάς τους, τους συντρόφους ή τους φίλους και το αντιμετωπίζουν χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους για να αναγνωρίσουν τους ανθρώπους, όπως να θυμούνται τον τρόπο που περπατούν ή το χτένισμα, τη φωνή ή τα ρούχα τους.

Αν και ο Μπραντ Πιτ δεν έχει διαγνωστεί επίσημα με αυτή την πάθηση, ο ίδιος θεωρεί ότι πάσχει από αυτό εδώ και χρόνια και μάλιστα, φοβάται πως οι άνθρωποι από το περιβάλλον του θα θεωρούν ότι είναι απόμακρος ή τους αποφεύγει.

«Τόσοι πολλοί άνθρωποι με μισούν επειδή πιστεύουν ότι τους σέβομαι», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη στο Esquire o Μπραντ Πιτ.

 

Αναφερόμενος στον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο σταρ του Χόλιγουντ δήλωσε: «Νομίζω ότι οι καρδιές όλων μας είναι ραγισμένες. Πάντα ένιωθα πολύ μόνος στη ζωή μου, μεγάλωσα μόνος ως παιδί, είμαι μόνος ακόμα τώρα και πραγματικά, μέχρι πρόσφατα δεν είχα αγκαλιάσει περισσότερο τους φίλους και την οικογένειά μου».

Με πληροφορίες από: Daily Mail

Recommended For You

About the Author: efoni