Μπραντ Πιτ: Απορρίφθηκε το αίτημα για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνια στο αίτημα του Μπραντ Πιτ για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.

Τον Σεπτέμβριο, οι νομικοί σύμβουλοι του ηθοποιού ζήτησαν να επανεξεταστεί η υπόθεση μετά την απομάκρυνση του δικαστή Άουντερκιρκ από την δίκη, αφού αποδείχθηκε πως έχει συνεργαστεί ξανά με τον Πιτ στο παρελθόν και έτσι, δεν μπορεί να έχει αντικειμενική κρίση.

«Η αίτησή σας απορρίπτεται», αναφέρεται στο χαρτί που εστάλη στον ηθοποιό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Οι όροι λοιπόν, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών παραμένουν όπως είχαν τεθεί τον Νοέμβριο του 2018, στην πρώτη κιόλας δίκη, αφού ο δικαστής έκρινε ότι αυτό «είναι το καλύτερο για τα παιδιά».

Βέβαια, η νομική ομάδα του ηθοποιού δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει εύκολα τα όπλα και τόνισε πως θα συνεχίσει να προσπαθεί για να διεκδικήσει χρόνο για τον ηθοποιό με τα παιδιά του. «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε νομικά για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν για τα παιδιά», αναφέρει εκπρόσωπος του Πιτ.

Η Αντζελίνα Τζολί βέβαια, μόνο χαρούμενη θα μπορούσε να είναι για την έκβαση της υπόθεσης, αφού η ίδια «ιδανικά» θα ήθελε να αποκλείσει εντελώς τον σύζυγό της από την κηδεμονία των παιδιών τους, αφού τον θεωρεί επικίνδυνο για εκείνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που δικαιολογεί τις ανησυχίες της αποτελεί το περιστατικό κακοποίησης του Μάντοξ από τον πατέρα του, κατά την διάρκεια ταξιδιού τους, το οποίο και είχε βγει στο φως της δημοσιότητας. Αυτή μάλιστα, ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Αντζελίνα Τζολί και τους οδήγησε τελικά, στο διαζύγιο.

«Η κα Τζολί είναι πολύ χαρούμενη που η υπόθεση της οικογένειάς της μπαίνει επιτέλους σε έναν σωστό δρόμο και θα μπορέσει να πορευτεί χωρίς άλλα προβλήματα από εξωτερικούς παράγοντες», δήλωσε εκπρόσωπος της Αντζελίνας Τζολί στην Page Six.

Η εν λόγω απόφαση ισχύει για τα τέσσερα εκ των πέντε παιδιών του πρώην ζευγαριού. Ο Μάντοξ εξαιρείται από την απόφαση, καθώς έκλεισε τα 18 του χρόνια.

Recommended For You

About the Author: efoni