Μπρίτνεϊ Σπίαρς: O επεισοδιακός γάμος της τραγουδίστριας

Ήταν πολλά τα αυτονόητα πράγματα που για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν ήταν έτσι τα 13 χρόνια που της είχε επιβληθεί η κηδεμονία από τον πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς.

Εδώ και 7 μήνες, όμως, η τραγουδίστρια ζει ελεύθερη και απαλλαγμένη από αυτή, κι όπως φαίνεται, θέλει να κάνει και πάλι όλα εκείνα που στερήθηκε για τόσα χρόνια.

Πριν λίγο καιρό η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι, όμως, περίπου έναν μήνα μετά την ανακοίνωση, το ζευγάρι έβγαλε μια νέα που δυστυχώς μας ενημέρωνε πως η Σπίαρς απέβαλε.

Μετά την δύσκολη αυτή στιγμή ήρθε και μια χαρμόσυνη, πάντως, για την Σπίαρς και τον Ασγκάρι, μιας και το ζευγάρι μόλις παντρεύτηκε σε κλειστή τελετή στο Λος Άντζελες.

Ένας πρώην, όμως, σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τζέισον Αλεξάντερ, με τον οποίο παντρεύτηκαν μόλις για 55 ώρες πίσω στο 2004, προσπάθησε, όπως φαίνεται, να παραστεί στην τελετή. 

Μάλιστα, ο Αλεξάντερ μετέδιδε ζωντανά την στιγμή της αιφνίδιας εισόδου του, ενώ προσπερνούσε την ασφάλεια και κατάφερε τελικά να μπει για πάρα πολύ λίγο στον χώρο. Στην συνέχεια, συνελήφθη.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι είναι ζευγάρι από το 2016, όποτε και γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του τραγουδιού της πρώτης για το κομμάτι «Slumber Party».

Υπενθυμίζουμε πως, κατά την διάρκεια της κηδεμονίας, η Σπίαρς δεν είχε μεταξύ άλλων το δικαίωμα να παντρευτεί και να κάνει παιδί.

Recommended For You

About the Author: efoni