Μπουρνούς: Με τις χυδαιότητες θα ασχοληθώ μετά

Ξέσπασε ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς. Πάνω απ΄όλα ως άνθρωπος, μετά από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στην οικογένειά του, την ώρα που όπως τονίζει οι χυδαιότητες προς το πρόσωπό του δεν σταματούν…

Ο Δήμαρχος με σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, αποκαλύπτει τις δύσκολες ώρες που περνάει τόσο η οικογένειά του, όσο και ο ίδιος. Η αδελφή του σήμερα εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο λόγω covid και δίνει την δική της μάχη για να βγεί υγιής, ενώ η ηλικιωμένη μητέρα του επίσης νοσεί με ήπια συμπτώματα.

Αυτή την ώρα προέχει να γίνουν καλά η αδελφή του και η μητέρα του. Εκεί έχει ρίξει όλο το βάρος ο Βαγγ. Μπουρνούς που όπως δηλώνει -για να κλείσουν κάποια στόματα- έκανε νέο τεστ που ήταν αρνητικό. Τούτες τις ώρες εκεί είναι το μυαλό του και η καρδιά του και αφήνει στην άκρη, προς το παρόν, όλες αυτές τις χυδαιότητες εναντίον του, όπου όπως τονίζει με αυτά θα ασχοληθεί αργότερα. “Παραμένω στις επάλξεις και στο καθήκον μου”, λέει χαρακτηριστικά.

“Σήμερα 3 Μαρτίου η αδερφή μου εισήχθη για νοσηλεία σε νοσοκομείο λόγω covid και μαζί με τους γιατρούς και την οικογένειά της θα δώσει τη δική της μάχη για να γυρίσει υγιής πίσω.

Η γηραιά μητέρα μου που επίσης νοσεί με ήπια συμπτώματα έχει πλέον αδήριτη την ανάγκη της φροντίδας μου και αυτή την φροντίδα αναλαμβάνω πλήρως και ολοκληρωτικά όπως θα έκανε ο κάθε ένας από εμάς για το γονιό του.

Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε υγιείς. Αλλά και δίπλα στην περιπέτεια υγείας της μητέρας μου, της οικογένειας της αδελφής μου και βεβαίως στα καθήκοντά μου.

Κάποιοι χρησιμοποίησαν την περιπέτεια της οικογένειας της αδερφής που «χτυπήθηκε» όπως τόσες άλλες από τον covid, για “μικροπολιτικούς” σκοπούς, για να με πλήξουν προσωπικά και με τρόπο χυδαίο. Τους αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μου.

Παίρνοντας λοιπόν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ανακοινώνω στους συμπολίτες μου ότι θα διακόψω την αυτοπρόσωπη παρουσία μου στο δημαρχείο, ασκώντας διοίκηση μέσω των σύγχρονων μεθόδων επικοινωνίας.
Μαζί με τους συνεργάτες μου και την επιτροπή διαχείρισης κρίσεων συνεχίζουμε από την πρώτη γραμμή.

Και δυο κουβέντες ακόμη στους «καλοθελητές» που δε σέβονται τίποτα και κανέναν, έτσι για την ιστορία…
Πάντα έκανα και κάνω εξετάσεις (rapid test και μοριακά) επειδή η συχνότητα των επαφών μου για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας είναι μεγάλη και προφανώς ανήκω σε ομάδα υψηλού κινδύνου, ΄΄όχι μόνο λόγω συχνότητας επαφών (αλλά αυτό δεν αφορά κανέναν).

Σήμερα είμαι μετά από 3 test (rapid και μοριακά) αρνητικός.
Αλλά και αυτό είναι προφανές γιατί η ασφάλεια και η υγεία των συνανθρώπων μου είναι αδιαπραγμάτευτη και κανείς μας ποτέ δεν θα την έθετε σε κίνδυνο. Μόνο κάποιοι χυδαίοι θα το ξεστόμιζαν αυτό και φυσικά βρέθηκαν και αυτοί.

Σχετική εξέταση δημοσιοποιώ για πρώτη και τελευταία φορά, ως απάντηση στους κακοήθεις(εντός και εκτός των τειχών) “ανησυχούντες”.

Είμαι υγιής, φυσικά και βρίσκομαι στο πλευρό της μητέρας και της οικογένειας της αδελφής μου στη μάχη για την ανάρρωσή τους που εύχομαι κι ελπίζω να είναι ταχεία και σας ζητώ να ακολουθείτε τις οδηγίες για να βγούμε όλοι μαζί δυνατοί και υγιείς από την κρίση αυτή.

Όταν με το καλό τελειώσει και η περιπέτεια της οικογένειάς μου, θα λογαριαστούμε και με τη χυδαιότητα”.

Recommended For You

About the Author: efoni