Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απάντησή του στις κατηγορίες του πατέρα της Καρολάιν

Σε μία αποκάλυψη που αλλάζει όλα τα δεδομένα στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, προχώρησε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, με τον Ντέιβιντ Κράουτς να καταγγέλλει, χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε διακίνηση ναρκωτικών με το ελικόπτερο και ότι δολοφόνησε την κόρη του επειδή γνώριζε για τη μεταφορά ναρκωτικών που σχεδίαζε να κάνει με το ελικόπτερο.

Για τη συγκεκριμένη καταγγελία, η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου απάντησε πως πρόκειται για παραλήρημα του κ. Κράουτς. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, από το περιβάλλον του λένε: «Δε θα σχολιάσουμε ένα παραλήρημα. Προφανώς και δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά».

Όσον αφορά την επιστολή που φέρεται να έχει γράψει ο πιλότος, η οικογένειά του απαντά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι καταγγελίες πάντως που κάνει ο κ. Κράουτς είναι εξαιρετικά σοβαρές και ενόψει μάλιστα του Εφετείου που είναι στις 20 Φεβρουαρίου βάζουν την υπόθεση σε νέο δρόμο ως προς το κίνητρο της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε»

Από την πλευρά του ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς, επικαλείται και ένα γράμμα που φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο πιλότος, όπου τα εξηγεί όλα. «Ο Μπάμπης είναι πραγματικά πολύ ηλίθιος άντρας! Θα σας πω τι έκανε. Είδε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο φίλος του, του ειπε τι δουλειά πρέπει να κάνει, ότι θα ήταν μόνο για μια φορά… Να μεταφέρει ναρκωτικά, μια μόνο φορά, με το ελικόπτερο. Του είπαν για πολλά λεφτά, μόνο μια δουλειά. Έτσι λοιπόν όταν πήγε σπίτι και το είπε στην κόρη μου, η κόρη μου τρελάθηκε και του είπε “Μπάμπη είσαι πολύ ηλίθιος, δεν μπορείς να κάνεις μόνο μια δουλειά με αυτούς τους ανθρώπους. Όταν κάνεις μια δουλειά, πρέπει να κάνεις κάθε δουλειά τους για μια ζωή”. Το είπε στην Καρολάιν και εκείνη είπε “αν δε φύγεις, θα σε εγκαταλείψω, θα πάω στις Φιλιππίνες στην αδελφή μου”», ισχυρίστηκε ο κ. Κράουτς μιλώντας στο Star.

Όπως είπε, όλα έγιναν γιατί ο καταδικασμένος πιλότος έκανε διακίνηση ναρκωτικών. «Έτσι λοιπόν πήγε και είπε στη συμμορία ότι δεν μπορούσε να το κάνει και η συμμορία είπε ότι είναι πολύ αργά. “Είσαι μέσα, δεν μπορείς να φύγεις τώρα”. Του είπαν “γιατί δεν μπορείς να το κάνεις” και είπε “το είπα στη γυναίκα μου και είπε ότι θα με εγκαταλείψει”, και η συμμορία είπε “Είσαι πολύ ηλίθιος, γιατί το είπες στη γυναίκα σου”», ισχυρίστηκε ο κ. Κράουτς και πρόσθεσε:

«Εκείνος είπε ότι της τα λέει όλα και του είπαν ότι αφού το είπε στη γυναίκα του “τώρα εκείνη ξέρει, αν ζήσει θα μιλήσει κάπου και θα το πει”. Εκείνος είπε ότι του υποσχέθηκε ότι δεν θα το πει πουθενά, όμως φυσικά η συμμορία δεν τον πίστεψε και είπαν ότι πρέπει να ξεφορτωθούν τη γυναίκα του. “Πρέπει να πεθάνει”. Όλα αυτά είναι αλήθεια, τα ξέρω γιατί μου τα είπε ο Μπάμπης. Μου είπε ότι η συμμορία ήρθε και σκότωσε την Καρολάιν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτός σκότωσε την Καρολάιν», αναφέρει.

«Φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν στη φυλακή»

Ο κ. Κράουτς επιμένει ότι πιστεύει αυτή την εκδοχή για τη δολοφονία της κόρης του, ενώ υποστηρίζει ότι έχει και ένα γράμμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με λεπτομέρειες. «Ξέρω ότι είναι αλήθεια, γιατί μου έγραψε ένα γράμμα με λεπτομέρειες. Και επίσης η Αστυνομία το πιστεύει, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν», λέει. Ο κ. Κράουτς υποστηρίζει επίσης ότι το ίδιο γράμμα, με την αποκάλυψη για τα ναρκωτικά, ο καταδικασμένος δολοφόνος της κόρης του το έδωσε και στη μητέρα του. Επίσης, στην καταγγελία του ο πατέρας της Καρολάιν δίνει και ένα άλλο σημαντικό στοιχείο. Ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν στη φυλακή.

Recommended For You

About the Author: efoni