Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απέλυσε τον δικηγόρο του

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την Τρίτη με μια ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ που έστειλε από τις φυλακές ανακοίνωσε ότι διέκοψε την εκπροσώπηση του από τον μέχρι πρότινος δικηγόρο του Αλέξανδρο Παπαΐωαννίδη.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Λυδία έχει αναχωρήσει με τους παππούδες της και γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν για τις Φιλιππίνες. Ο, πρώην πλέον, δικηγόρος του τότε είχε αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αιφνιδιάστηκε με τη συγκεκριμένη είδηση.

«Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δεν θα κάνει καλό στο παιδί», είπε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο TheNewspaper.gr.

«Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδελφή της δολοφονημένης Καρολάιν. Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του AΝΤ1 και της εκπομπής «Το πρωινό» ως βασικός λόγος της απόφασης του συζυγοκτόνου για την αλλαγή δικηγόρου είναι πως του αποδίδει ευθύνες για την καταγραφή της μητέρας του από τηλεοπτική κάμερα και την προβολή της από τηλεοπτικό σταθμό, αν και δεν έχει προκύψει κάποια άμεση εμπλοκή του δικηγόρου στο εν λόγω περιστατικό.

Μάλιστα, σημειώθηκε πως μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης, έχουν αραιώσει οι επαφές του δικηγόρου με τον καταδικασμένο για την δολοφονία της Καρολάιν, όπως και οι επισκέψεις του στις φυλακές όπου κρατείται ο πιλότος.

Recommended For You

About the Author: efoni