Μενίδι: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει το θύμα να γραπώνεται από το καπό των δραστών

Σκηνές από ταινία θυμίζουν τα περιστατικά που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Μενίδι, όταν γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας στη λεωφόρο Καραμανλή και, στην προσπάθειά της να εμποδίσει τους δράστες από το να διαφύγουν, γραπώθηκε από το καπό του αυτοκινήτου τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ERT1, οι τέσσερις ληστές παρακολουθούσαν τη γυναίκα από την Κηφισιά, όπου εκείνη είχε μεταβεί για να επισκεφθεί υποκατάστημα τράπεζας. Το ανυποψίαστο θύμα κουβαλούσε στην τσάντα του ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και, όταν έφτασε στο Μενίδι, οι δράστες την τράκαραν με το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να την αναγκάσουν να βγει από το όχημά της.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Στη συνέχεια της επιτέθηκαν και άρπαξαν την τσάντα της. Η γυναίκα, θέλοντας να τους εμποδίσει να διαφύγουν, σκαρφάλωσε στο καπό του αμαξιού τους, ωστόσο εκείνοι έβαλαν μπροστά και έτρεχαν για τουλάχιστον 400 μέτρα με εκείνη «κρεμασμένη» από το καπό.

Τελικά, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και ακολούθησε μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση, μέχρι που τελικά το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο στην Πάρνηθα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται.

Recommended For You

About the Author: efoni