Μενίδι: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω»

Στις πρώτες του κουβέντες προς τις Αρχές, ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας δήλωσε αμετανόητος, με το επιχείρημα ότι η πρώην σύζυγός του τον απατούσε. Τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ήταν: Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε υπό την επήρρεια αλκοόλ σε μια οικοδομή στη Φυλή. Στην οικοδομή όπου εντοπίστηκε δούλευε, ενώ εργαζόταν και σε μια ταβέρνα ως ψήστης στην Μεταμόρφωση.

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω, θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου» έλεγε στην κόρη του

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο 50χρονος δολοφόνος αφού σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό πήγε σε ένα ξενοδοχείο και πλήρωσε για να μείνει και το βράδυ και άρχισε να περιφέρεται.

 

Τον είδαν από τις κάμερες και τον ακολουθούσαν σε όλη την διαδρομή όπου μπορούσαν να τον εντοπίσουν. Είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητούν, αλλά και στα σύνορα για να μη φύγει εκτός Ελλάδας.

Ο δράστης μάλιστα κυκλοφορούσε με τα ματωμένα ρούχα. Όταν τον βρήκαν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε πιει μόνο δύο μπύρες. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο σακούλες με μπουκάλια μπύρες.

Στην κατάθεσή του δε δήλωσε ποτέ μετανιωμένος για την πράξη του. «Θα σας σκοτώσω και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου», φέρεται να έλεγε και στην κόρη του.

Recommended For You

About the Author: efoni