Μενίδι: «Ήθελαν να με πατήσουν και να με σκοτώσουν»

Συγκλόνισε το πρωί της Δευτέρας η γυναίκα που έπεσε θύμα ληστών Ρομά στο Μενίδι οι οποίοι, μάλιστα, δεν δίστασαν να την σύρουν κρεμασμένη για 400 μέτρα πάνω στο καπό του αυτοκινήτου της.

Μιλώντας για την περιπέτειά της η γυναίκα είπε στον ΑΝΤ1 αρχικά ότι «εγώ κινούμουν με το όχημα επί της λεωφόρου Καραμανλή στην περιοχή των Αχαρνών. Είχε πάρα πολύ κίνηση. Λόγω της κίνησης για να κόψω δρόμο έβγαλα το φλας για να στρίψω αριστερά σε ένα παράδρομο και με το που έβαλα φλας ήρθε ένα όχημα από πίσω μου και με τράκαρε. Κατέβηκα να δω τι έχει γίνει να δω τη ζημιά και κατευθείαν είδα να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού ένας γεροδεμένος Ρομά. Μου άνοιξε κατευθείαν την πόρτα του συνοδηγού με πέταξε μέσα άρπαξε την τσάντα μου».

Συνεχίζοντας την συγκλονιστική περιγραφή της η γυναίκα είπε ότι «εγώ προσπάθησα να αντισταθώ με την τσάντα υπήρχε ένας διαπληκτισμός. Τελικά κατάφερε μπήκε μέσα στο όχημα του και εκείνη την ώρα έτσι όπως με έσπρωξε εγώ βρέθηκα μπροστά από το όχημα. Βάλανε κατευθείαν να ξεκινήσουνε και προκειμένου να με πατήσουνε. Αυτός ήταν ο σκοπός τους, να με πατήσουν και να με σκοτώσουν . Εγώ τελείως ασυναίσθητα πάτησα επάνω στο καπό. Έκαναν ελιγμούς πατούσαν γκάζι φρένο προκειμένου να με πιέσουν να με αναγκάσουν να πέσω από το όχημα και να με πατήσουνε. Μετά από πολύ ώρα γιατί ήμουνα επάνω κρατιόμουν πάρα πολύ ώρα το καταλάβαινα πήγαιναν πολύ γρήγορα άκουγα φωνές γύρω μου “τι κάνει ο τρελός” “σταματήστε τους” με την άκρη του ματιού μου είδα κάποιος να πλησιάζουν αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε κανείς να τους σταματήσει».

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni