Μεγάλη η ανταπόκριση στην Αιμοδοσία του Δήμου Ωρωπού

Ο αγώνας ζωής του Δήμου Ωρωπού συνεχίστηκε και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 με την επιτυχημένη δράση Αιμοδοσίας που διοργανώθηκε από το ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το έμπειρο υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Δεκάδες συμπολίτες μας αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους και πρόσφεραν το αίμα τους για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ωρωπού. Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης επισκέφθηκε τους συναδέλφους του υγειονομικούς, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ενθάρρυνε στο δύσκολο έργο τους.

Πρόκειται για την πέμπτη εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ωρωπού μέσω του ΚΕΠ Υγείας που για άλλη μία φορά έδειξε τις απεριόριστες δυνατότητες του και δικαιολόγησε απόλυτα την βράβευση του ως ένα από τα κορυφαία ΚΕΠ Υγείας της χώρας.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε το υγειονομικό προσωπικό και κυρίως τους εθελοντές αιμοδότες που για άλλη μία φορά έδωσαν το ιδανικό παράδειγμα για όλη την κοινωνία. Ευχαριστώ το προσωπικό του ΚΕΠ Υγείας και τους συναδέλφους – συνεργάτες στη Δημοτική Αρχή για τις ακούραστες πρωτοβουλίες τους. Εχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά για τους συμπολίτες μας. Συνεχίζουμε…».

 

Recommended For You

About the Author: efoni