Μαρκόπουλο: Βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από τη Νίκαια- Θύμα απαγωγής και κακοποίησης

Βρέθηκε χτες, Τετάρτη, στο Μαρκόπουλο η 14χρονη Μ. η οποία είχε εξαφανιστεί από τη Νίκαια την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», επιβεβαιώνεται ότι η ανήλικη είχε απαχθεί παρά τη θέλησή της από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας.

«Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση και σημειώνεται ότι η 14χρονη «βίωσε τη φρίκη».

Τελικά, κατάφερε να διαφύγει από τα χέρια των απαγωγέων της.

Πλέον, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της, ενώ ψυχολόγος της οργάνωσης βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξή της μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε στο ΜEGA ότι η μικρή υπέστη σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν να φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της στο protothema.gr, η ανήλικη επί πέντε ημέρες κακοποιήθηκε άγρια και βιάστηκε από έναν άνδρα ο οποίος στο παρελθόν είχε αρπάξει ξανά την 14χρονη από το σπίτι της.

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε»

«Το παιδί ήταν χάλια όταν ήρθε. Ήταν τραυματισμένη, της είχαν βγάλει τα φρύδια και της είχαν βάψει τα μαλλιά. Την είχαν κλεισμένη σε ένα σπίτι και την απειλούσαν. Ήταν 5-6 άτομα. Ο ένας την απειλούσε με όπλο στο κεφάλι για να κάνει έρωτα με τον άλλον. Το κορίτσι φοβήθηκε και μετά το βίασαν», λέει η κυρία Μαρία περιγράφοντας τις εφιαλτικές ώρες που έζησε το παιδί της στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων.

Οι δράστες είχαν πρόθεση να κρατήσουν την Μαρκέλλα με σκοπό να την εκδίδουν αλλά το κορίτσι κατάφερε να το σκάσει. Την απειλούσαν, μάλιστα, προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

«“Αν πάει η μητέρα σου στην Αστυνομία και κάνει μήνυση θα σκοτώσουμε και τη μητέρα σου και τον αδελφό σου”, της έλεγε αυτός και είχε τρομοκρατηθεί το παιδί», τονίζει η μητέρα.

Πώς κατάφερε να το σκάσει

Τέλος, η κ. Μαρία μιλά και για το πώς η 14χρονη κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια των απαγωγέων της.

«Πήγε να πάρει κάτι από το αμάξι αυτός και τότε η Μαρκέλλα του άρπαξε 30 ευρώ και το έσκασε. Βγήκε σε ένα δρόμο, πήρε ένα ταξί και είπε στον οδηγό να κάνει ένα τηλέφωνο στο σπίτι μας», εξηγεί.

Οι γονείς της Μαρκέλλας αναμένεται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος γνωστού ατόμου το οποίο εδώ και καιρό παρακολουθούσε την 14χρονη και φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της απαγωγής.

Recommended For You

About the Author: efoni