Μαρίνα Σάττι: Σκηνές από το βίντεο που θα παιχτεί στη σκηνή της Eurovision

Πλάνα από τα γυρίσματα του κλιπ που θα παίξει στην σκηνή κατά την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision δημοσιεύθηκαν στο twitter.

Σε αυτά φαίνεται η Μαρίνα Σάττι και οι χορευτές της έτοιμοι να κινηματογραφήσουν τα γραφικά τους για τη ζωντανή εμφάνιση της.

Το βράδυ της Τρίτης, ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών στους ημιτελικούς με τη χώρα μας να μην φαίνεται ιδιαίτερα ευνοημένη. Η εκπρόσωπός μας θα ανέβει στο stage του δεύτερου ημιτελικού, στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 9 Μαϊου, στην τρίτη θέση. Οι έχοντας γνώση από τον διαγωνισμό της Eurovision αναφέρουν ότι η εν λόγω θέση δεν θα μάς βοηθήσει ιδιαίτερα.

 

 

«Στους ημιτελικούς ο κόσμος δεν θα ψηφίζει εξαρχής. Θα ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις και μετά. Αυτό δεν θεωρείται καλός οιωνός για εμάς. Στατιστικά η τρίτη θέση είναι μια από τις χειρότερες θέσεις. Η Ελβετία αμέσως μετά λαμβάνει μια πολύ καλή θέση και η Ολλανδία που θεωρείται φαβορί είναι στην καλύτερη θέση. Σύμφωνα επίσης με στατιστικά στοιχεία, μόνο πέντε συμμετοχές έχουν καταφέρει να λάβουν πρόκριση από την τρίτη θέση των ημιτελικών», ανέφερε η δημοσιογράφος γνωστού σάιτ για τη Eurovision Στέλλα Γιαλέτζη στο «Πρωινό ΣουΣου». «Η δεύτερη θέση, που παρά τρίχα γλιτώσαμε, είναι κυριολεκτικά ηλεκτρική καρέκλα, σπάνια προκρίνεται χώρα σε τελικό. Αντιθέτως η πρώτη θέση της Κύπρου είναι καλή. Με ενοχλεί που αμέσως μετά από μας έχουν βάλει άλλο ένα φαβορί, την Ελβετία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην ίδια εκπομπή.

Marina Satti – ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024

Την ίδια ώρα, τα στοιχήματα συνεχίζουν να τραβούν τα βλέμματα. Το «Zari» και η Μαρίνα Σάττι έχουν «κολλήσει» στην 7η θέση ενώ Ελβετία και Ολλανδία (με τις οποίες διαγωνιζόμαστε στον ίδιο ημιτελικό) φιγουράρουν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Recommended For You

About the Author: efoni