Μαρίνα Σάττι: «Εχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό»

Ευχαριστίες στους συντελεστές της ελληνικής αποστολής καθώς και στο κοινό εκφράζει με ανάρτησή της η Μαρίνα Σάττι, μετά την ολοκλήρωση του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, στον οποίο κατέλαβε την 11η θέση.

«Εχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… Ενα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη», αναφέρει η τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να τα καταφέραμε», σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρίνα Σάττι

«Εχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… Ενα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω.

Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να τα καταφέραμε.

Σας ευχαριστώ από δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. Θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Recommended For You

About the Author: efoni