Μαρίνα Πατούλη για τον 53χρονο βιαστή στον Κολωνό: «Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος»

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την υπόθεση του 53χρονου στον Κολωνό που φέρεται να κακοποιούσε και να εξέδιδε τη 12χρονη με την Μαρίνα Πατούλη να ζητά από τη δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη.

Στο προφίλ του στο facebook έχει αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, ο οποίος σε βίντεο ακούγεται να χαρακτηρίζει τον 53χρονο «καλό παιδί» και «καλό οικογενειάρχη».

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στο T-live για τη γνωριμία της με τον 53χρονο. «Εγώ τον είχα δει μία δύο φορές, κάποιες φορές που ερχόταν σε κάποιες πολιτικές συγκεντρώσεις κτλ. Φωτογραφιζόταν! Πιεστικός κτλ. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ το μέγεθος. Το μέγεθος είναι συγκλονιστικό. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη! Είμαστε όλοι γονείς» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Και πρόσθεσε: «Συγκλονίζομαι, και τελικά πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας, τις παρέες που κάνουν, να είμαστε δίπλα τους, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος».

Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος εμφανιζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα άτομο με έντονη πολιτική δράση και υψηλές διασυνδέσεις.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του, πορνογραφία και μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

 

 

Recommended For You

About the Author: efoni