Μακελειό στη Λούτσα: «Μόλις ετοιμάσεις τα παιδιά, ενημέρωσέ με»

Νέες πληροφορίες έρχονται για την εκτέλεση των έξι στη Λούτσα μετά και τις συλλήψεις των δύο ατόμων. Το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου, που είχε συλληφθεί στο Ελ. Βενιζέλος «μίλησε», με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να φτάσουν στην εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην αρχή οι αστυνομικοί είχαν βρει ένα κινητό τηλέφωνο του 32χρονου. Όμως, κατά τη διάρκεια των ερευνών σε ένα από τα σπίτια που νοίκιαζε είχε εντοπιστεί ένα κινητό τηλέφωνο, που ήταν απενεργοποιημένο. Μέσα σε αυτό το τηλέφωνο υπήρχε ένα μήνυμα που είχε σταλεί λίγη ώρα πριν από την εκτέλεση στη Λούτσα. Αυτό έγραφε: «Μόλις ετοιμάσεις τα παιδιά, ενημέρωσέ με να ετοιμαστώ και εγώ».

Τα παιδιά ήταν οι έξι νεκροί στη Λούτσα και το μήνυμα αυτό το έστειλε ο ασύλληπτος εκτελεστής στον 32χρονο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 32χρονος δεν ήταν απλώς πληροφοριοδότης και οργανωτής αλλά προχώρησε και στην εκτέλεση καθώς άρχισε να πυροβολεί και ο ίδιος όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο.

 

Αφού τους σκότωσε πήγε προς το σπίτι του στη Λούτσα, όπου είδε αστυνομικούς, πανικοβλήθηκε και μάζεψε γρήγορα τα ρούχα ώστε να κατευθυνθεί προς το «Ελ. Βενιζέλος».

Απενεργοποίησε τα κινητά του αλλά είχε ξεχάσει πως σε κάποιο από τα ρούχα του είχε αφήσει σφαίρες, τις οποίες εντόπισαν οι Αρχές στο αεροδρόμιο.

Recommended For You

About the Author: efoni