Μαΐος 2021: Oι ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια- Οι καλύτερες ημερομηνίες του μήνα

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021

Ο Μάιος βρίσκει τον Ερμή (4/5), την Αφροδίτη (9/5), μετά τις 20/5 και τον Ήλιο στους Διδύμους, τον Δία για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια στους Ιχθύς (14/5) και την πρώτη έκλειψη της χρονιάς (26/5) στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, όλα σε μεταβλητά ζώδια δημιουργώντας αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, κίνησης, εξελίξεων. Το μυστικό για όλα, ακόμη και για τις σχέσεις μας, είναι να είμαστε εύκαμπτοι, να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και να καλοδεχόμαστε τις αλλαγές ή να τις προκαλούμε μόνοι μας. Μαζί με τα λουλούδια φέτος τον Μάιο θα ανθίσει και το φλερτ!

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος σας βγάζει έξω (πάντα με την απαραίτητη προσοχή κι ασφάλεια) να ανταμώσετε με φίλους, να κάνετε γνωριμίες, καθώς τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα στους φιλικούς σας Διδύμους και στο 3ο Ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, να αλλάζετε παραστάσεις, να ακούτε καινούρια πράγματα και ιδέες μόνο να αλλάξει τη διάθεση σας μπορεί, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνες-οι ή δεσμευμένες-οι. Μια νέα γνωριμία μπορεί πάντως να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό και μάλιστα, με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο, να σκεφτείτε μια σοβαρότερη δέσμευση με αυτό το άτομο. Σε κάθε περίπτωση, το φλερτ και το παιχνίδι θα είναι αυτό που θα ανανεώσει και τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Ο Μάιος για το δικό σας ζώδιο δεν συγκαταλέγεται στους εύκολους μήνες, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον Καρκίνο, στον πιο προσωπικό κι ευαίσθητο οίκο, δείχνει ότι θα έχετε κάποιες πιέσεις είτε από την οικογένεια σας είτε εσείς οι ίδιοι μπορεί να νιώθετε συναισθηματική πίεση. Αν ξέρετε ότι γονείς και συγγενείς σας πιέζουν σχετικά με το πότε θα πάτε παρακάτω σε μια υπάρχουσα σχέση ή πότε θα αποκτήσετε έναν απόγονο, καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές επαφές αν δεν θέλετε να εκνευριστείτε πάλι. Αν ψάχνετε δυο σταθερές ημερομηνίες μέσα στον μήνα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να δεσμευτείτε ακόμη πιο σοβαρά, να συγκατοικήσετε ή να ορίσετε ημερομηνία γάμου, τότε στις 6/5 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και στις 19/5 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου είναι οι ενδεδειγμένες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου, διατηρώντας άσβεστη τη φλόγα του έρωτα και το ενδιαφέρον βέβαια, αν είστε μόνες-οι για μια σχέση ουσίας. Βοηθά πολύ αν θέλετε να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας, αλλά και την «ψηφιακή» σας εικόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να έλξετε πιο εύκολα κάποια βλέμματα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα στις 6/5 αποτελεί μια θετική όψη για να γνωρίσετε ένα άτομο, πιθανώς από ένα τελείως διαφορετικό υπόβαθρο, ίσως όμως και με κάποια απόσταση ενδεχομένως γεωγραφική. Το να ενισχύσετε τη σεξουαλικότητα στη σχέση σας επίσης είναι μια από τις θετικές επιρροές αυτής της όψης. Όταν η Αφροδίτη θα περάσει στους Διδύμους στις 8/5 και για το υπόλοιπο του μήνα, κάνει τη διάθεση σας ακόμη πιο παιχνιδιάρικη και θα θέλετε να επενδύσετε ακόμη περισσότερο σε μια ερωτική σχέση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 19/5 θα μπορούσε να σημαίνει μια γνωριμία με ένα άτομο που μοιράζεται τις ίδιες αξίες και στόχους με σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα με τον Άρη στον Καρκίνο, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι αυτές που μπορεί να ενισχύσουν θετικά τη γοητεία σας αν δείξετε την απαραίτητη ευαισθησία και διακριτικότητα στις νέες γνωριμίες και τα φλερτ ή αρνητικά αν ο τρόπος προσέγγισης σας είναι πιο τραχύς και απότομος. Φλερτ μπορεί να προκύψουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω φίλων που μπορεί να θέλουν να σας γνωρίσουν ένα άτομο που θεωρούν ότι σας ταιριάζει. Προσέξτε τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα στις 27/5 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και τις υποσχέσεις που λαμβάνετε εκεί κοντά στην έκλειψη στις 26/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν στο ξεκίνημα του Μαΐου νιώθετε κάποια σύγχυση σε σχέση με την ερωτική σας ζωή μην αποθαρρύνεστε. Βλέπετε, μέχρι τις 8/5 η Αφροδίτη παραμένει σε κατάσταση «ύπνωσης» στο ζώδιο του Ταύρου και μέσα σε ένα πιο κλειστό και εσωστρεφές κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αν θέλετε να κάνετε μια κουβέντα λυτρωτική παρόλα αυτά και να βγάλετε από μέσα σας συναισθήματα θετικά και αρνητικά ώστε να πάτε παρακάτω αναγεννημένες-οι, τότε στις 6/5 που η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα είναι μια ενδεδειγμένη μέρα για αποκαλύψεις και ξεκαθαρίσματα. Η «ωραία κοιμωμένη» Αφροδίτη στις 9/5 ξυπνά στο ζώδιο σας και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου. Καταρχάς αξιοποιήστε την επιρροή της για να πειραματιστείτε με την εμφάνιση σας, να αλλάξετε στιλ, να κάνετε τονωτικές ενέσεις στην εικόνα σας, διότι αυτό θα βοηθήσει να έχετε και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ξεκινά η περίοδος του φλερτ και μάλιστα θα μπορούσε να έχει και πολύ καλή ανταπόκριση. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο θα μπορούσε να φέρει μια σχέση με μακροπρόθεσμο ορίζοντα δέσμευσης. Αλλά ακόμη κι αν δεν θέλετε δεσμεύσεις και θέλετε απλώς να φλερτάρετε, να παίξετε, να γνωρίσετε, ο Μάιος σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες. Στις 26/5 θα έχουμε την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στα γενέθλια σας. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη θα επηρεάσει ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών. Κάποιες-οι μπορεί να αποφασίσετε να πάτε μια σχέση σε άλλο επίπεδο, προχωρώντας σε απόφαση γάμου ή συμβίωσης, ενώ άλλες-οι μπορεί να αποφασίσετε να φύγετε από μια σχέση ή έναν γάμο που δεν σας «λέει» απολύτως τίποτε πια. Οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών. Στις 27/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, παρόλα αυτά, μπορεί να επιτείνει τη σύγχυση σε μια σχέση και το μέλλον της, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να μην ξέρετε ακριβώς τι θέλετε, γι’ αυτό μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αποφασίσετε κάτι σοβαρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάιος ξεκινά δυναμικά με τον Άρη στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του, που κάνει πιο αισθητή την παρουσία σας στους άλλους, σας δίνει ένα πιο σέξι και ελκυστικό αέρα, αλλά και την ανάγκη για περισσότερη αυτονομία κι όχι σχέσεις που θέλουν να σας κρατήσουν δέσμιες-ους. Μπορεί να θέλετε να φλερτάρετε αν είστε μόνες-οι, αλλά στη φάση αυτή η προτεραιότητα σας δεν είναι ακριβώς ένας δεσμός, αφού έχετε άλλα στο νου! Βέβαια, η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι πιο συμπαθητική στο κομμάτι της δέσμευσης και των αποφάσεων όσο η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει στις 6/5 με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία καταλυτική για τη ζωή σας, ειδικά αν είστε γεννημένες-οι στο τρίτο δεκαήμερο. Από την άλλη, μπορεί να αποκαλυφθούν πράγματα για τον σύντροφο σας που δεν τα γνωρίζατε κι αυτό να σας κάνει να δεθείτε μαζί του περισσότερο. Η 6η Μαΐου είναι πολύ δυνατή μέρα για εξομολογήσεις, βαθιές κουβέντες και αποκαλύψεις. Από τις 9/5 κι έπειτα η Αφροδίτη θα περάσει στον πιο εσωστρεφή και ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας, κάνοντας μια βουτιά στο υποσυνείδητο. Ίσως είναι η καταλληλότερη θέση της αν θέλετε να «θεραπευτείτε» από μια τραυματική σχέση, να εξερευνήσετε τις πραγματικές σας ανάγκες στη δέσμευση, να δείτε ποια επαναλαμβανόμενα ίσως μοτίβα υπάρχουν στον τρόπο που σχετίζεστε. Από την άλλη, σ’ αυτό τον αθέατο οίκο η Αφροδίτη πολλές φορές δημιουργεί παρασκήνιο. Μπορεί να μπείτε σε μια σχέση που πρέπει να παραμείνει μυστική προς το παρόν. Ή ακόμη μπορεί να υπάρχει ένα πλατωνικό ενδιαφέρον στη ζωή σας, που νιώθετε ανασφάλεια να το αποκαλύψετε ή να κάνετε ένα πρώτο βήμα. Όλα αυτά θα επιλυθούν τον Ιούνιο.

ΛΕΩΝ

Ο Μάιος ξεκινά κάπως άτονα την πρώτη εβδομάδα του κυρίως, όσο δηλαδή παραμένει στον Ταύρο η Αφροδίτη. Είτε οι προτεραιότητες σας είναι εστιασμένες σε άλλους τομείς, είτε δεν έχετε τη διάθεση για φλερτ, παιχνίδι και έρωτες τόσο πολύ. Είστε λίγο πιο βαριοί από πλευράς διάθεσης και έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα πιο σοβαρά. Ευτυχώς στις 9/5 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο κι αλλάζει κι η δική σας διάθεση αυτόματα. Το παλιό καλό Λιοντάρι, που είναι πηγή αισιοδοξίας και χαράς, επιστρέφει και αρχίζετε επιτέλους να «βλέπετε» με πιο γλυκό τρόπο τη ζωή, αλλά και τα φλερτ! Ελαφραίνει η διάθεση, επιδιώκετε περισσότερες εξόδους και επαφές με κόσμο (τώρα που ανοίγουν σιγά – σιγά όλες οι δραστηριότητες), είστε πιο πρόθυμες-οι να φλερτάρετε κι όταν είστε έτσι ξέρετε πως το σύμπαν κάνει τα μαγικά του κι εμφανίζονται στη ζωή σας άτομα να ανταποκριθούν σε αυτή την επιθυμία σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των φίλων, έτσι δεν είναι απίθανο μια φιλική σχέση να αποκτήσει ένα πιο ερωτικό χαρακτήρα ή να κάνετε γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σας συστήσουν φίλοι και γνωστοί. Ο ίδιος τομέας αφορά και την τεχνολογία, έτσι παίζει και το σενάριο γνωριμιών μέσω εφαρμογών και μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Άρης, ο άλλος πλανήτης που εμείς οι αστρολόγοι κοιτάμε για κάνουμε τις ερωτικές μας προβλέψεις, θα είναι σε ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας, τον Καρκίνο και θα στρέφει την προσοχή σας κυρίως σε θέματα δουλειάς, αλλά και υγείας και φυσικής κατάστασης. Από την άλλη, ο Άρης εδώ δεν είναι πολύ διεκδικητικός κι έτσι δεν θα μπαίνετε σε διάθεση διεκδίκησης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανάψετε το πράσινο φως όταν σας διεκδικούν. Δεν είναι ανάγκη να ελέγχετε τα πάντα. Πολλές φορές η παράδοση λειτουργεί πιο διεγερτικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου διατηρεί τη θετική επιρροή της Αφροδίτης από τον Ταύρο, που ανανεώνει το ενδιαφέρον σας για τις σχέσεις και σας βοηθά να προσεγγίσετε τον έρωτα με μια φρέσκια προοπτική και πιο ανοιχτό μυαλό. Το να πειραματιστείτε είτε με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας (εντός και εκτός της κρεβατοκάμαρας) ή το να είστε ανοιχτοί με νέες γνωριμίες σας προσφέρει τη συναισθηματική ένταση και ικανοποίηση που επιδιώκετε. Η 6η Μαΐου είναι η πιο δυνατή μέρα για τις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα σε μια όψη τριγώνου. Μετά τις 9/5 που η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, θα συμπεριφερθεί πιο όμορφα στους ήδη δεσμευμένους, καθώς οι προοπτικές για τους αδέσμευτους θα περιοριστούν κάπως ή θα τους μπερδέψουν. Βέβαια, υπάρχει μια μεγάλη εξαίρεση σε αυτό οι γεννημένες-οι στις πρώτες μέρες του ζωδίου, που από τις 14/5 θα φιλοξενούν στον τομέα σχέσεων-γάμου τον Δία στους Ιχθύς. Η παραμονή του θα είναι σύντομη μέχρι το τέλος Ιουλίου και θα επωφεληθούν αρχικά οι γεννημένοι τον Αύγουστο. Οι υπόλοιποι Παρθένοι θα έχετε την ευεργετική του επιρροή την επόμενη χρονιά που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα περισσότερους μήνες. Η πορεία του Άρη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα αναμοχλεύει τον τομέα των φίλων και δεν είναι απίθανο να υπάρχει κάποια γνωριμία ή ένα φλερτ και με ένα άτομο με το οποίο συνεργάζεστε. Παρόλα αυτά οι νέες γνωριμίες του Μαΐου χρειάζονται χρόνο για να δείξουν τις αληθινές τους προοπτικές, γι’ αυτό μην βιάζεστε να τις βαφτίσετε «σχέσεις ζωής». Στις 27/5 με την Αφροδίτη να συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα προσέξτε τις αυταπάτες, τις μεγάλες υποσχέσεις και τις εξιδανικεύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι λίγο πιο βαριά με την Αφροδίτη ακόμη στον Ταύρο, που ναι μεν μπορεί να ενισχύει τις ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις και να σας προσφέρει εξαιρετικό υλικό φαντασιώσεων, δεν είναι όμως σούπερ δυνατή για νέες γνωριμίες. Στις 6 Μαΐου η Αφροδίτη συναντά σε μια όψη τριγώνου τον Πλούτωνα, φέρνοντας σας πολύ κοντά στο ταίρι σας. Είναι μια μέρα που πιθανώς μπορείτε να βάλετε κάποια πράγματα κάτω και να μιλήσετε για τις προοπτικές σας σαν ζευγάρι. Ή μπορεί ακόμη να δείτε την προοπτική συμβίωσης ή απόκτησης απογόνων. Κι εκεί που τα πράγματα παραβάρυναν, προχωρά η Αφροδίτη στους Διδύμους για να δώσει ένα πιο ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο τόνο στα φλερτ και να ανοίξει το τοπίο σε νέες γνωριμίες. Κι εκεί που μπορεί να είσαστε ζορισμένοι σε μια σχέση ή στενοχωριέστε για μια σχέση που μπορεί να τελείωσε άδοξα, ανακαλύπτετε ότι η ελευθερία και το παιχνίδι σας ταιριάζει πιο πολύ και είστε πρόθυμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε νέες περιπέτειες και γνωριμίες. Η Αφροδίτη στους Διδύμους χαρακτηρίζεται ως η πεταλούδα του ζωδιακού, γι’ αυτό και πολλοί μπορεί να τη θεωρούν ασταθή. Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι. Απλά αυτή η Αφροδίτη έχει ανάγκη από εναλλαγές, από παιχνίδι, από αλλαγές παραστάσεων. Μπορεί να νιώθει για τον ίδιο άνθρωπο ενθουσιασμένη, αρκεί να μην της περιορίσεις τις ελευθερίες και την κλείσεις σε ένα σπίτι! Οι προοπτικές να κάνετε νέες γνωριμίες και κάποια από αυτές να αποτελεί και υλικό μακρόχρονης δέσμευσης αυξάνονται και πληθύνονται με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο στις 19/5. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον τομέα της καριέρας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση στα επαγγελματικά σας θέματα. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε όμως τα άγχη και τις αγωνίες και στην προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου βρίσκει ακόμη την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων στον Ταύρο και μάλιστα στις 6/5 σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τους δεσμούς σας ακόμη περισσότερο. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια μέρα για να συζητήσετε το μέλλον μιας σχέσης ή μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία που φαίνεται ότι όχι μόνο μπορεί να σας συνεπάρει, αλλά να σας αλλάξει και τη ζωή! Η επιρροή ξεκινά από πιο πριν και εκτείνεται μέχρι τις 8/5. Ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια του μήνα μέσα σε ένα τομέα που αγαπά την περιπέτεια, τη διαφορετικότητα, τα ταξίδια, το άγνωστο, το καινούριο. Και μολονότι από χαρακτήρα αγαπάτε πιο πολύ την πεπατημένη και την ασφάλεια, με αυτή την επιρροή δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση να κυνηγήσετε έναν έρωτα και στην άλλη άκρη του κόσμου. Τα καλά νέα του Μαΐου για τα ερωτικά σας δεν σταματούν εδώ. Στις 11/5 σχηματίζεται μέσα στον τομέα των σχέσεων και του γάμου μια Νέα Σελήνη που υποστηρίζεται κι από τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει στη ζωή σας την προοπτική μιας πολύ σημαντικής δέσμευσης αν είστε γεννημένες-οι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Τα σενάρια ποικίλουν. Μπορεί να εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο που διακρίνετε σε αυτό την προοπτική μιας μακρόχρονης δέσμευσης, να κάνετε ή να λάβετε μια πρόταση συμβίωσης ή και γάμου. Στις 14/5 περνά μέσα στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών ο Δίας στους Ιχθύς. Αν και φέτος θα ευνοήσει κυρίως τους γεννημένους-ες Οκτώβριο, υπόσχεται να ευεργετήσει τους υπόλοιπους στην επόμενη χρονιά. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε περισσότερο. Αν είστε σε κατάλληλη ηλικία και το επιθυμείτε μπορεί πιο εύκολα να έρθει στη ζωή σας κι ένας απόγονος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάιος μπαίνει με διαφορετικό προσανατολισμό σε σχέση με αυτό που θα ολοκληρώσει την πορεία του. Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας στρέφει περισσότερο την προσοχή σας σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, στη δουλειά και τα οικονομικά και πολύ λιγότερο στην ερωτική σας ζωή. Αν βέβαια έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας, είναι πιθανό στις 6/5 να κάνετε κάποιες συζητήσεις για την κοινή σας διαχείριση. Κι εκεί που πάτε να απογοητευθείτε οι αδέσμευτες-οι έρχεται τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη στους Διδύμους για να φωτίσουν τον τομέα των σχέσεων, να ελαφρύνουν τη διάθεση σας και να σας κάνουν πιο πρόθυμους να παίξετε, να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε σχέσεις. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά Τοξότες μου, είναι και χαρά και διασκέδαση κι αν τα έχετε βγάλει καιρό από τη ζωής σας, ο Μάιος θα σας δώσει όλες τις κατάλληλες αφορμές να τα ξαναθυμηθείτε. Ασχοληθείτε πρώτα με σας τους ίδιους, δώστε έναν αέρα αλλαγής στο στιλ και την εμφάνιση σας, βγείτε λίγο από το σπίτι (με τις κατάλληλες προφυλάξεις πάντα) και αφεθείτε στο ερωτικό κάλεσμα του Μαΐου. Αν έχετε κάνει ήδη μια γνωριμία ή σχέση από το προηγούμενο διάστημα, η Αφροδίτη στους Διδύμους στην όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σας βρει να συζητάτε τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της. Για τα ζευγάρια στις 19/5 είναι μια τέλεια μέρα για να συζητήσετε για το κοινό σας μέλλον ή για να κάνετε γενικότερα τα σχέδια σας για το καλοκαίρι. Αν είστε μόνες-οι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κοντά στην έκλειψη στις 26/5 που σχηματίζεται στο ζώδιο σας και στις 27/5 που η Αφροδίτη συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα. Πιθανώς να υπάρχει μια τάση εξιδανίκευσης εκεί ή να ακούσετε κούφιες υποσχέσεις. Προσοχή στις επιλογές σας με άτομα που δεν γνωρίζετε. Ψάξτε περισσότερο το υπόβαθρο τους πριν σχετιστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο ξεκίνημα του Μαΐου βάλτε τα δυνατά σας να απολαύσετε κυρίως την πρώτη του εβδομάδα, αφού αυτή κρύβει θησαυρούς για την ερωτική σας ζωή. Βλέπετε μέχρι τις 8/5 θα εξακολουθήσει να βρίσκεται μέσα στον τομέα του έρωτα και των φλερτ η Αφροδίτη και μάλιστα στις 6/5 θα σχηματίσει μια αρμονική όψη με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Αυτή είναι μια εξαιρετική όψη για να βουτήξετε στα βαθιά των σχέσεων και να έρθετε πολύ κοντά στον σύντροφο σας. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα σε αυτή την εβδομάδα, είναι πολύ πιθανόν να είναι μια μοιραία γνωριμία για σας που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Η όψη αυτή Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι πολύ θετική αν είχατε κατά νου να κάνετε και μια αλλαγή στην εμφάνιση σας και να μεταμορφωθείτε. Και η πιο ακραία αλλαγή εμφάνισης και στιλ ευνοείται! Πολύ σημαντική και δυνατή στιγμή για την ερωτική σας ζωή θα είναι και η Νέα Σελήνη του Μαΐου στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου. Ειδικά για σας που είστε γεννημένες-οι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε μιας πρώτης τάξεως μακρόχρονη δέσμευση. Βλέπετε, ο Ταύρος αγαπά τη σταθερότητα και την αφοσίωση. Αυτά που αγαπάτε εν ολίγοις κι εσείς στις σχέσεις σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα στον τομέα σχέσεων-γάμου θα βρίσκεται ο Άρης στον Καρκίνο. Κι ενώ σαν επιρροή μπορεί να δείχνει μια μεγαλύτερη έξαψη σε ερωτικό επίπεδο, πολύ συχνά δημιουργεί και εντάσεις. Προσπαθήστε να αυτοκυριαρχείστε και μην γκρινιάζετε για το παραμικρό. Αν κάθε μέρα βρίσκετε μια αφορμή για να καβγαδίσετε, δείτε μήπως υπάρχει κάτι πιο σοβαρό και βαθύ στη σχέση που δεν το έχετε διαχειριστεί όπως πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου διατηρεί με κάποιο τρόπο τα πράγματα σε μια σταθερότητα. Βλέπετε, η Αφροδίτη από τον Ταύρο είναι βράχος αμετακίνητος. Έτσι οι δεσμευμένοι δεν θα έχουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις και οι αδέσμευτοι-ες πιθανώς να μην βρουν κάτι που να τους κάνει ερωτικά κλικ για να περάσουν σε άλλο στάτους! Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας θα είναι πιο πολύ στις προτεραιότητες στις αρχές Μαΐου. Και εκεί που πάτε να στενοχωρηθείτε ή να απελπιστείτε ότι δεν κινείται φύλλο στα ερωτικά, έρχονται τόσο ο Ερμής, αλλά κυρίως η Αφροδίτη από τις 9/5 στους Διδύμους μέσα στον τομέα των φλερτ και των ερωτικών σχέσεων και ανακινεί τα στάσιμα ύδατα προσφέροντας πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και κατακτήσεις. Καταρχάς η επιρροή της θα ανεφοδιάσει εσάς τους ίδιους με περισσότερη αισιοδοξία, ανάλαφρη διάθεση και θα είστε πιο πρόθυμοι να φλερτάρετε, να ανταποκριθείτε θετικά σε ερωτικά βλέμματα και να διασκεδάσετε. Η διασκέδαση και το παιχνίδι είναι αναπόσπαστα στοιχεία της Αφροδίτης στους Διδύμους. Αν είστε σε μια σχέση και δεν υπάρχουν αυτά τα στοιχεία θα ψάξετε να τα βρείτε αλλού. Ο Μάιος φέρνει και ευκαιρίες πιο βαθιάς και ουσιαστικής δέσμευσης. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους συναντά τον Κρόνο σε τρίγωνο στις 19/5 και κάποιοι από σας μπορεί να μιλήσετε για συμβίωση, γάμο ή απόκτηση απογόνου με την επιρροή αυτής της όψης. Αν είστε σε μια σχέση και δεν περνάτε καλά και θέλετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση γι’ αυτό, τότε επίσης με διπλωματία, αλλά και ειλικρίνεια, προσεγγίστε το ταίρι σας και συζητήστε ό,τι δεν σας αρέσει ή σας πληγώνει. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα δεν είναι πολύ σταθερές και ίσως έχετε μια σύγχυση σε σχέση με τα μηνύματα που λαμβάνετε από κάποιο πρόσωπο που δεν ξεκαθαρίζει πιθανώς τις επιδιώξεις του-ης. Μείνετε ψύχραιμοι γιατί έχουμε και εκλείψεις και αφήστε τον χρόνο να δείξει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου διατηρεί τη θετική επιρροή της Αφροδίτης από τον Ταύρο στον τομέα της επικοινωνίας και βοηθά με διάλογο και καλή πρόθεση να γλυκάνετε τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας ή να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 6/5 μπορεί να δείξει μια νέα γνωριμία που έχει το χαρακτήρα του μοιραίου ή μπορεί να έχετε απίθανη σεξουαλική χημεία σε μια καινούρια σχέση. Το αν έχετε κι άλλα κοινά θα φανεί στην πορεία, γι’ αυτό μην βιαστείτε να αποκαλύψετε τα πάντα για τη ζωή σας διότι κάποιος-α σας έκανε κλικ σε ερωτικό και μόνο επίπεδο. Δώστε χρόνο. Αυτό τον μήνα θα έχετε γενικά μια τάση να βιάζεστε ή να είστε πολύ παρορμητικοί στον τρόπο που διεκδικείτε τον έρωτα. Ο Άρης από τον Καρκίνο μέσα στον τομέα των φλερτ είναι η κύρια επιρροή που ανάβει τα αίματα και σας κάνει πιο τολμηρούς στη διεκδίκηση. Μετά τις 8/5 η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Διδύμους μια επιρροή που δεν είναι πολύ βοηθητική για τις νέες γνωριμίες. Το να νιώσετε μια στιγμιαία ερωτική έλξη δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει και συνέχεια ή μέλλον στη σχέση. Αυτό βέβαια με μια εξαίρεση. Η εξαίρεση αφορά τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες του ζωδίου, τον Φεβρουάριο, που από τις 14/5 θα δέχονται τις ευεργετικές επιρροές του παραδοσιακού κυβερνήτη σας Δία που μπαίνει πανηγυρικά στο ζώδιο σας. Βέβαια θα μείνει για λίγο, μόνο για δυόμισι μήνες και θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο σας στο τέλος αυτής της χρονιάς. Εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας, να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε ένα απόγονο αν είναι μέσα στα σχέδια σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι πιεστικό από πολλές πλευρές, εξαιτίας κυρίως της έκλειψης στις 26/5 στον Τοξότη και του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Εκείνες τις ημέρες μην εμπιστεύεστε την καρδιά σας σε άτομα που υπόσχονται πολλά. Δείτε τις πράξεις τους και κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες.

Οι καλές και οι δύσκολες μέρες του Μαΐου 2021

Ο Μάιος είναι μήνας με έντονο σασπένς, εξελίξεις, θετικές ημέρες, την πρώτη έκλειψη του 2021 και τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή να ξεκινά στο τέλος του.

Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα για να κλείσετε τα σημαντικά σας ραντεβού, πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πότε πρέπει να αποφύγετε τη δράση ή τις εντάσεις;

2 Μαΐου: Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, τα ζώδια της γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως και κυρίως οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να έχουν μια θετική ημέρα που θα τους αποκαλυφθεί κάποια πληροφορία που μπορεί να έχει και οικονομικό χαρακτήρα ή μπορεί να κάνουν μια συζήτηση που ίσως οδηγήσει σε οικονομικό κέρδος στο μέλλον. Την ίδια μέρα σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να υπάρχει μια ρομαντική εξέλιξη σε Ταύρους, Ιχθύες, Παρθένους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου επίσης.

3 Μαΐου: Με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου κάποιοι μπορεί να ζοριστούν περισσότερο, να περιοριστούν ή απλώς να είναι κακοδιάθετοι ή απαισιόδοξοι. Πιθανώς να υπάρχουν κάποιες συνέπειες από παλιότερες αποφάσεις ή χειρισμούς. Τα σταθερά ζώδια: Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο. Γενικότερα για όλους, ανεξαρτήτως ζωδίου, δεν είναι μια θετική μέρα για νέα ξεκινήματα.

6 Μαΐου: Η δυνατή όψη τριγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα κάνει εξαιρετική την ημέρα για τις ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες. Μια νέα γνωριμία μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή μας. Ευνοεί τη σεξουαλικότητα, αλλά και τα μεγάλα deal! Τις οικονομικές συμφωνίες και τα συμβόλαια με οικονομικό προσδιορισμό. Ευνοούνται κυρίως Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου. Εξαιρετική μέρα για ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο!

8 Μαΐου: Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία είμαστε επιρρεπείς σε ατασθαλίες σε όλα τα επίπεδα. Δύσκολη μέρα για να πειθαρχήσετε σε μια δίαιτα, σε δουλειά που απαιτεί προσοχή και καλή συγκέντρωση και μια μέρα που μας κάνει πιο επιπόλαιους και στα ερωτικά.

11 Μαΐου: Η Νέα Σελήνη ευνοεί να θέσουμε νέους στόχους και παράλληλα το εξάγωνο Άρη-Ουρανού ευνοεί τις πρωτότυπες ιδέες, το ρίσκο, το καινούριο. Εξαιρετική για τους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Ιχθύες και Αιγόκερους 1ου και 3ου δεκαημέρου!

12 Μαΐου: Πολύ καλή μέρα για υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων, για οποιαδήποτε εργασία απαιτεί καλή πνευματική συγκέντρωση, για μελέτη, έρευνα, για ενασχόληση με γραφειοκρατικά θέματα, για εμπορικές συναλλαγές και αγορές. Ευνοούνται τα ζώδια του αέρα: Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά είναι αξιοποιήσιμη από όλους μας.

13 Μαΐου: Με το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα έχουν ανεπτυγμένη διαίσθηση, έμπνευση και δημιουργική διάθεση Ταύροι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Αιγόκεροι, κυρίως του τρίτου δεκαήμερου.

17 Μαΐου: Με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι μια μέρα ιδιαίτερα δυναμική για σοβαρές αποφάσεις, για ισχυρές δεσμεύσεις, για επενδύσεις, για οικονομικά οφέλη, για συμπράξεις με «δυνατούς». Αν έχετε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο με θετικούς οικονομικούς όρους αυτή είναι η κατάλληλη μέρα, καθώς ταυτόχρονα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη πάνω στον Βόρειο Δεσμό. Όλοι μπορεί να επωφεληθούν, αλλά ακόμη περισσότερο Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου και Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου.

19 Μαΐου: Εξαιρετική μέρα για προσωπικές δεσμεύσεις και αποφάσεις ακόμη και για γάμο. Οικονομικές και ερωτικές προοπτικές σε καλό δρόμο για τα ζώδια του αέρα: Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

21 Μαΐου: Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι τυχερό, αλλά θέλει προσοχή μόνο στις υπερβολές. Μπορεί να δώσει ευκαιρίες σε Καρκίνους, Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες, Διδύμους και Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

22 Μαΐου: Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνει τη μέρα δύσκολη για όλους, καθώς θα είναι απίθανο να μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Ημέρα των «ψευδών πληροφοριών και ειδήσεων». Ημέρα με ψεύτικες υποσχέσεις, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ημέρα για λάθη, καθώς θα είμαστε αφηρημένοι. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου, ιδιαίτερη προσοχή. Όλοι πρέπει να αποφύγουμε κρίσιμες αποφάσεις και δεσμεύσεις.

26 Μαΐου: Έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον Τοξότη. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν είναι απίθανο να έχουμε σημαντικά προβλήματα σε μετακινήσεις, επικοινωνία. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερα προβλήματα.

27 Μαΐου: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια μέρα με κούφιες υποσχέσεις, τάση για εξιδανικεύσεις, ψευδαισθήσεις, αυταπάτες. Ακατάλληλη μέρα για οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία και για δανεισμό. Ακατάλληλη για σημαντικές προσωπικές δεσμεύσεις. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ιδιαίτερη προσοχή.

29 Μαΐου: Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία, τα ταξίδια, την ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων, την έκφραση των συναισθημάτων μας και καλύτερη ανταπόκριση από τους άλλους.

30 Μαΐου: Ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή, από δω και κάτω προσοχή σε ραντεβού, στα δεδομένα του υπολογιστή μας, στην ασφάλεια των κωδικών που χρησιμοποιούμε από τις τράπεζες μέχρι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο μεταφορικό μας μέσο, στις μετακινήσεις μας.

31 Μαΐου: Με το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να αποκαλυφθούν κάποιες παράνομες ή παρασκηνιακές ενέργειες, αλλά δεν είναι μια θετική μέρα για να αναλάβουμε δράση ή να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Ευνοείται η καλλιτεχνική έμπνευση και η δημιουργικότητα, καθώς η φαντασία μας θα οργιάζει! Τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύες ευνοούνται περισσότερο!

Πηγή: asibiliou.gr

Recommended For You

About the Author: efoni