Μία τριήμερη γιορτή για όλους στο πλαίσιο του IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, διοργανώνουν οι ΕΥ ΖΗΝ Greece και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Τον Ιανουάριο η EY ZHN Greece ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου 2022 στην πανέμορφη περιοχή της Βουλιαγμένης!

Σήμερα ανακοινώνουμε 2 ακόμα αθλητικά γεγονότα, που θα πλαισιώνουν το αθλητικό αυτό παγκόσμιο event και θα χαρίσουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους, συνοδούς και επισκέπτες!

Η αυλαία θα ανοίξει στις 21 Οκτωβρίου στην περιοχή του Καβουρίου με το Under Armour Night Run Vouliagmeni presented by IRONMAN. Πρόκειται για έναν αγώνα 5 χλμ που θα ξεκινήσει στις 18:00 στην παραλία στο Μεγάλο Καβούρι και οι συμμετέχοντες θα τρέξουν σε μία ειδυλλιακή διαδρομή με φόντο το Σαρωνικό ενώ δύει ο ήλιος χρωματίζοντας τον ουρανό και τα συναισθήματα και τερματίζοντας στο φωτισμένο νησάκι με το αρχαίο φρούριο.

Δε θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε εκτός τους μικρούς μας φίλους που αποτελούν τους αυριανούς υπεραθλητές μας! Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 09:30 έρχεται το IRONKIDS® Greece – Vouliagmeni στο Καβούρι! Οι μικροί μας φίλοι, από 6 έως 12 ετών, θα αγωνιστούν σε 3 διαδρομές δίπλα στη θάλασσα, 500, 1000 & 1500 μέτρων, ανάλογα με την ηλικιακή τους κατηγορία.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσκαλούν όλους τους λάτρεις του αθλητισμού στην περιοχή του Καβουρίου στις 21 και 22 Οκτωβρίου πριν από το μεγάλο αγώνα τριάθλου IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece.

Οι εγγραφές για τις παράλληλες εκδηλώσεις ανοίγουν σήμερα 11 Μαΐου με περιορισμένες συμμετοχές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στα κανάλια επικοινωνίας μας:
Website: https://www.ironman.com/im703-vouliagmeni

Δηλώσεις συμμετοχής: https://www.ironman.com/im703-vouliagmeni-register
Facebook: https://www.facebook.com/IM703Greece

Recommended For You

About the Author: efoni