Μάνος Δασκαλάκης: Συγκλονισμένος που η Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να τον χτυπήσουν

Μία αποκαλυπτική συζήτηση με τον Μάνο Δασκαλάκη είχε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος – «Δεν είχα αντιληφθεί ότι εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας» δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος μιλώντας στο Mega αναφορικά με τη συζήτηση που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο πατέρας των τριών παιδιών προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι δεν είχε σχετικές υπόνοιες, ενώ δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο πως βρίσκεται σε έκπληξη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει παραπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του.

Σχετικά με το tablet που ενταφιάστηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχουν γίνει ύποπτες αναζητήσεις, αλλά συμφωνεί πως θα πρέπει να εξεταστεί η συσκευή.

Με τα ερωτήματα όλων να αφορούν τη διαδρομή της κεταμίνης, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως η σύζυγός του έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές από το διαδίκτυο, μεταξύ αυτών και φαρμακευτικά είδη. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έκανε μεταφορές για φαρμακευτική εταιρία, όμως δεν θεωρεί πως η σύζυγός του εμπλέκεται σε αφαίρεση κεταμίνης από μεταφορές που έκανε ο ίδιος.

 

Τα κρίσιμα 30 δευτερόλεπτα

Κρίσιμα θεωρούνται όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της για τον θάνατο της Ίριδας.

Υπενθυμίζεται ότι η 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, με την αιτία θανάτου της να αποδίδεται σε σπάνιο πρόβλημα καρδιάς. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί, η 33χρονη και η αδερφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στις Ίριδα και ξαναγύρισε πίσω.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 11:30 το πρωί.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η αδερφή της 33χρονης θα υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλειψε από κοντά της μόλις 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να δει τι συμβαίνει με την Ίριδα, και κρίνει πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε να προκαλέσει κακό στο παιδί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Mega

Recommended For You

About the Author: efoni