Μάκης Βορίδης: «Δεν υπάρχει καμία σχετική σκέψη για κάλπες το 2021»

Ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης παραχώρησε την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, έπειτα από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. 

Ο κ. Βορίδης, ερωτηθείς σχετικά με το αν η τοποθέτηση του στο Υπουργείο Εσωτερικών από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη σηματοδοτεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, απάντησε ότι στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης έπειτα από ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης της χώρας είναι η διαχείριση της πανδημίας και η ανάταξη της οικονομίας. 

«Συνεπώς, δεν τίθεται θέμα εκλογών, δεν υπάρχει καμία σχετική σκέψη για κάλπες το 2021, αυτό μπορώ να το πω κατηγορηματικά» ξεκαθάρισε ο νέος Υπουργός Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι «στο μυαλό του Πρωθυπουργού, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να λάβει μία τέτοια απόφαση, δεν έχω δει να υπάρχει σκέψη εκλογών» Παράλληλα, επισήμανε ότι «οι εκλογές έχουν ορισμένο συνταγματικό σημείο που είναι το τέλος της τετραετίας».

Ο κ. Βορίδης συσχέτισε μάλιστα την ανάληψη των νέων καθηκόντων του με τη συνέχιση στην υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι εφαρμόζουμε το πρόγραμμα της ΝΔ, το πρόγραμμα που ψηφίστηκε από τον Ελληνικό λαό. Αυτό είναι το πρόγραμμα που ενεκρίθη από το Ελληνικό Κοινοβούλιο στις προγραμματικές δηλώσεις που έκανε η Κυβέρνηση όταν ανέλαβε, αυτό εφαρμόζουμε και δεν υπάρχει η οποιαδήποτε διαφοροποίηση». 

Recommended For You

About the Author: efoni