Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου»

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε τις δηλώσεις του, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία βρισκόταν στη φυλακή.

«Στη φυλακή διάβασα τα βιβλία μου, έκανα γυμναστική, κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Αναφορικά με την τηλεοπτική του απουσία τη φετινή σεζόν ο ίδιος τόνισε: «Δεν έβρισκα ούτε κομμωτή, ούτε μακιγιέρ, ούτε αμπιγιέζ. Οπότε λέω πως θα πάω έτσι σκέτος, γιατί είναι και χειμώνας. Έτσι δεν με πήραν».

Ο σχεδιαστής μόδας δήλωσε μεταξύ άλλων, πως οι πιο καλοντυμένες Ελληνίδες έχουν πλέον φύγει από τη ζωή: «Οι πιο καλοντυμένες είναι οι πεθαμένες, οι οποίες φορούσαν ένα απλό ρούχο και ήταν τέλειες».

Κλείνοντας ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένεια των Καρντάσιαν και σχολίασε το στυλ τους, σε ερώτηση που του έγινε για την Σοφία Χατζηπαντελή: «Το στυλ “Καρντάσιαν” δεν με ενδιαφέρει. Αυτά είναι ομοιώματα γυναικών και ανδρών» είπε χαρακτηριστικά.

Recommended For You

About the Author: efoni