Κώστας Νεστορίδης: Το Σάββατο η κηδεία του

Το μεσημέρι του Σαββάτου θα πουν συγγενείς, φίλοι, συμπαίχτες και αντίπαλοι του Κώστα Νεστορίδη το τελευταίο αντίο στον μεγάλο ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 93 ετών.

Όπως ανακοινώθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14:00 στον ιερό ναό Αγίας Τριάδας, δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ ενώ τρεις ώρες νωτίερα, από τις 11 το πρωί, η σορός του θρυλικού άσου της Ένωσης θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η ταφή του θρυλικού «Νέστορα» θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με οδύνη και συντριβή πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη. Αυτή η πελώρια μορφή της ιστορίας της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια κοντά μας και όλοι εμείς που είχαμε την ευλογία να τον γνωρίσουμε, να τον δούμε να αγωνίζεται και να μπούμε στο γήπεδο μαζί του, νιώθουμε συντετριμμένοι.

Δεν υπάρχουν λόγια το ποδοσφαιρικό μεγαλείο του «Νέστορα». Αλλά και τι να πεις για την καλοσύνη, το ήθος και την ανθρωπιά του; Είναι μία απώλεια που μας αφήνει όλους πολύ φτωχούς. Αγαπημένε μας Κώστα Νεστορίδη, καλό σου ταξίδι. Συλλυπητήρια σε αυτούς που μένουν πίσω. Η οικογένεια του πρέπει να είναι υπερήφανη για τον άνθρωπό της».

Recommended For You

About the Author: efoni