Κ.Μητσοτάκης: H συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Εφραίμ Τσαγκατάκη και το συγκινητικό δώρο

Τη στήριξη του στα άτομα με πρόβλημα όρασης εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Εφραίμ Τσαγκατάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε ανάρτησή του στο Ιnstagram, ο κ. Μητσοτάκης σημειώνει ότι «ο Κωνσταντίνος Εφραίμ Τσαγκατάκης, εκ γενετής τυφλός, πηγαίνει σε σχολεία και μιλά στους μαθητές για τα προβλήματα που ο ίδιος αντιμετωπίζει. Μου είπε ότι θέλει να περάσει στα παιδιά το μήνυμα ότι το διαφορετικό ίσως δεν απέχει τόσο πολύ από εκείνα. Και ότι δεν υπάρχει λόγος να το φοβούνται».

«Με γνώρισε με τον δικό του τρόπο. Θα είμαι δίπλα του όπως μπορώ», κατέληξε ο πρωθυπουργός.

 

Ένα προτότυπο και απρόσμενο δώρο δέχθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα Σάββατο (16/4) στο Ηράκλειο για την κήρυξη των εργασιών του 2ου Προσυνεδρίου της Ν.Δ.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που έχει τραβηχθεί το 1963, κατά την διάρκεια επίσκεψης του αειμνήστου πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, κατά την διάρκεια της οποίας είχε εξαγγείλει την ίδρυση του Περιφερειακού Ιατρείου Κορφών.

Το συναισθηματικής αξίας δώρο προσέφερε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της κοινότητας Κορφών του δήμου Μαλεβυζίου κ. Κωστής Φαραζάκης, συνοδευόμενο κι από μια μαντινάδα:

«Kαλά κρατείς στη χώρα μας Κυριάκο το τιμόνι
σαν την ακλή ανυφαντού που φαίνει το στημόνι».

 

img_20220416_011857
img_20220416_011945

Recommended For You

About the Author: efoni