Κρυονέρι: Γονείς καταγγέλλουν απόπειρα αρπαγής παιδιών

Περίεργες καταγγελίες για απόπειρες αρπαγής παιδιών έχουν εμφανιστεί στα social media, προβληματίζοντας και συγχρόνως αναστατώνοντας τους κατοίκους στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες στο τοπικό τμήμα έγινε μια καταγγελία γονέα για απόπειρα αρπαγής του παιδιού του η οποία ερευνάται από την αστυνομία, ενώ στο facebook γονείς αναφέρουν ότι ο οδηγός ενός ύποπτου κόκκινου αυτοκινήτου μάρκας Toyota που κυκλοφορεί στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες φέρεται να αποπειράθηκε να αρπάξει ένα ανήλικο παιδί.

«Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η-Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ!!!!!! ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ!!! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΛΙΝΑΡΔΟΣ”. ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΦΟΡΟΥΣΕ ΣΚΟΥΦΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΙΧ», είναι το μήνυμα που έχει κοινοποιηθεί μεταξύ των κατοίκων του Κρυονερίου, με δεκάδες σχόλια να το ακολουθούν. Μάλιστα γονέας έγραψε ως σχόλιο: «το Σάββατο που μας πέρασε το ίδιο ακριβώς σκηνικό με τον γιο μου στην οδό ελάτης στο Κρυονέρι στον άγιο Δημήτριο ευτυχώς ο γιος μου πρόλαβε και πήδηξε μέσα στην αυλή άτομο με κουκούλα μαύρος και μαύρα ρούχα έκανε βόλτες γύρω απο το σχολείο που είναι στον άγιο Δημήτριο».

krioneri1

Ένας άλλος γονέας στις συνομιλίες που υπάρχουν στο facebook για το συγκεκριμένο σοβαρό θέμα έγραψε: «Καλημέρα μετά τα τελευταία γεγονότα στην προσπάθεια απαγωγής ανηλίκου στο Κρυονέρι και επειδή θεωρώ εάν το αφήσουμε θα ξεχαστεί και μόνο όταν γίνει το κακό θα νευριασουμε με τους εαυτούς μας που δεν κάναμε κάτι, προτείνω να βρούμε μια ημέρα και μια ώρα σε ένα μέρος εδώ στο Κρυονέρι να μαζευτούμε όλοι και να σκεφτούμε τι θα κάνουμε…. Ακούω προτάσεις, Επίσης προτείνω να φτιαχτεί μια ομάδα στο fb που να λέγεται γονείς του Κρυονερίου και να συμμετέχουν εννοείται γονείς και παππούδες και γιαγιάδες!!!». Στα σχόλια του παραπάνω μηνύματος ένας άλλος γονέας έγραψε: «Και στα Γλυκά Νερά πήγε να γίνει κάτι τέτοιο προχθές. Να είμαστε όλοι σε επιφυλακή και να ενημερώσουμε τα παιδιά μας».

Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ηρακλής Χιώτης μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι έχει ακούσει και αυτός τις καταγγελίες αυτές ενώ έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, η οποία τις ερευνά. «Κάτι χειροπιαστό δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Έχει ενημερωθεί και η αστυνομία. Υπήρχε ένα ύποπτο αυτοκίνητο αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο».

Recommended For You

About the Author: efoni