Κρήτη: Έτσι έσωσαν οι αστυνομικοί την 56χρονη από τον άντρα της – Ήταν γυμνή και μύριζε υγραέριο

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στην Κρήτη. Μια 56χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 62χρονο σύζυγό της σε χωριό του δήμου Φαιστού.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν η αστυνομία ενημερώθηκε από τα παιδιά της 56χρονης που ζουν στη Γερμανία ότι η μητέρα τους εδώ και 3 με 4 ημέρες δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους. Όπως είπαν, όταν ρωτούσαν τον 62χρονο πού είναι η μητέρα τους εκείνος πάντα έβρισκε δικαιολογίες όπως ότι έχει πάρει χάπια και κοιμάται όλη μέρα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έλεγε ότι απουσιάζει από το σπίτι.

Την Κυριακή, οι αστυνομικοί της Φαιστού κινητοποιήθηκαν κάνοντας έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με το ekriti, οι αστυνομικοί εντόπισαν γυμνή την γυναίκα σε άσχημη κατάσταση σχεδόν με μηδενικό σφυγμό.

Η 56χρονη μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και εκεί οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι η γυναίκα πέραν της άσχημης κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει, μύριζε υγραέριο καθώς όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού εντόπισαν ανοιχτό ένα πετρογκάζ και την 56χρονη δίπλα σε αυτό.

Από το Κέντρο Υγείας Μοιρών η 56χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική με μώλωπες σε όλο της το σώμα.

Τέλος, αναφορικά με τον 62χρονο δράστη, αστυνομική πηγή ανέφερε ότι πλέον τα στόματα ανοίγουν και πως όλοι όσοι έχουν καταθέσει σε βάρος του, μιλούν για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο που έχει επιδείξει κι άλλες φορές στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά.

Recommended For You

About the Author: efoni