Κορωπί: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις-Τι φοβάται η οικογένειά της

Στις δύσκολες ώρες που περνά ο ίδιος και η οικογένειά του, μετά την εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί, αναφέρθηκε ο αδελφός της μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», φανερά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια.

Ο Άρης αναφέρθηκε στην ημέρα που η αδελφή του εξαφανίστηκε. «Εγώ εκείνη την ημέρα δούλευα στις 11:30 το πρωί και είχα ξυπνήσει στις 10:30» είπε, σημειώνοντας ότι η αδερφή του έφυγε κατά τις τρεις παρά και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Αναφορικά με ένα βίντεο που βρίσκεται στη διάθεσή τους, όπου καταγράφεται η αδελφή του, ο ίδιος τόνισε ότι η 19χρονη δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδρομή, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο κάποιος να την προσέγγισε για να τη μεταφέρει στον προορισμό της.

Αφού η οικογένεια της 19χρονης πήγε στην αστυνομία για την εξαφάνιση τής, ο ίδιος την αναζήτησε με φίλους του, ενώ τηλεφώνησε και στις κολλητές της.

«Δεν κοιμόμασταν για τρία βράδια» σημείωσε. Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του γιατί η Άρτεμις όπως είπε είναι ευάλωτη και ντροπαλή.

«Γι’αυτό φοβόμαστε πως μπορεί να της έχει συμβεί κάτι, πως συνέβη κάτι εκείνο το χρονικό διάστημα και δεν μας το έλεγε ή να είχε κάποια σχέση που δε μας είχε πει» υπογράμμισε.

«Άμα τους δω μπροστά μου αυτούς που την κρατάνε δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω εκείνη τη στιγμή. Μακάρι να τους δω μαζί με την Άρτεμις, θέλω να αφήσουν την αδελφή μου στην ησυχία της και να μας την επιστρέψουν στο σπίτι. Δεν θέλω τίποτα άλλο. Μόνο την αδελφή μου θέλω αυτήν τη στιγμή, τίποτα άλλο… Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, εννοείται» είπε, ενώ επιβεβαίωσε ότι αποκλείουν ως οικογένεια το ενδεχόμενο να έφυγε με τη θέλησή της λέγοντας ότι δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας της.

Recommended For You

About the Author: efoni