Κορωπί: Ριφιφί σε φούρνο- Αγανακτισμένοι οι καταστηματάρχες

Η τοπική κοινωνία του Κορωπίου έχει βρει τον μπελά της με τον νεαρό διαρρήκτη ο οποίος εισβάλλει στα μαγαζιά τους και τους αδειάζει τα ταμεία, προκαλώντας παράλληλα και καταστροφές στην περιουσία τους.

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, καταγραφή καρέ-καρέ τις κινήσεις του, ενώ οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων δηλώνουν αγανακτισμένοι από τη δράση του.

«Σκαρφάλωσε και μπήκε μες στο μαγαζί κάνοντας… ερπινγκ μέσα σε φούρνο ανοίγοντας μια τρύπα στον τοίχο. Εσκαψε στον τοίχο για να αρπάξει τα ψιλά από το ταμείο. Με το που μπήκε, έφυγε μέσα σε ενάμιση λεπτό, εγώ μου παίρνει περισσότερο χρόνο για να το περιγράψω» λέει στην κάμερα η ιδιοκτήτρια του φούρνου.

Οι ντόπιοι υποστηρίζουν ότι ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές: «Είναι γνωστό άτομο στην περιοχή. Εμένα μπήκε στο μαγαζί μου και μου έκλεψε το laptop, το οποίο το είχα ανάγκη. Εχει μπει πάλι μέσα στο μαγαζί, άλλες δύο φορές», λέει ο κύριος Παναγιώτης ιδιοκτήτης καταστήματος που έχει πέσει και αυτός θύμα του. «Εσπασε την κλειδαριά στην πόρτα, μπήκε μέσα πήρε χρήματα, έσπασε τη μηχανή και το συρτάρι και μας έκανε ζημιά», αναφέρει άλλη μαρτυρία.

Η αστυνομία που έχει δεχτεί αρκετές καταγγελίες για τις διαρρήξεις εξετάζει βίντεο από κάμερες ασφαλείας για να καταφέρει να συνδέσει τον δράστη με τις ληστείες, αλλά και να φτάσει στα ίχνη του.

Recommended For You

About the Author: efoni