Κορωπί: Νέος κύκλος καταθέσεων και ερευνών για την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος

Νέος κύκλος καταθέσεων και ερευνών ανοίγει με εντολή του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για την Αντεγκληματική Πολιτική, Ελευθέριο Οικονόμου για την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμιδος Βασίλη από το Κορωπί.

Μετά από την συνάντηση που είχε νωρίτερα την Τετάρτη με την οικογένεια της 19χρονης και τον Δικηγόρο αυτής κ. Αναστάσιο Ντούγκα., όλοι οι μάρτυρες θα κληθούν να καταθέσουν απο την αρχή και θα εξεταστούν ένα προς ένα τόσο τα στοιχεία που τόσο καιρό έχει συλλέξει το Ανθρωποκτωνιών, ώστε να εξακριβωθούν τυχόν παραλείψεις κατά την αρχική έρευνα, όσο και όλα τα νέα στοιχεία. Οι έρευνες των αρχών θα εστιάσουν τώρα στο φιλικό περιβάλλον της Αρτέμιδος και στα πρόσωπα με τα οποία είχε το τελευταίο διάστημα επαφές η 19χρόνη.

dikigoros3434

 

Ακόμα, θα ζητηθούν και ολα τα στοιχεία που έχει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μετά τη νέα μηνυτήρια αναφορά που υπεβλήθη στις αρμόδιες αρχές μέσου του δικηγόρου της οικογένειας, Αναστάσιου Ντούγκα, ο όποιος δήλωσε ότι οι γονείς της αγνοούμενης επιμένουν πως δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια για το παιδί τους από τους ανθρώπους που συναναστράφηκε η κόρη τους της το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα πιστεύουν ότι κάτι θα τους είχε εκμυστηρευτεί, που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες.

Recommended For You

About the Author: efoni