Κορωπί: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομίλικό του μέσα σε σχολείο

Νέο επεισόδιο βίας μεταξύ ανηλίκων, κατά το οποίο ο ένας από τους εμπλεκόμενους έφερε μαχαίρι, σημειώθηκε σε σχολείο, αυτή τη φορά στο Κορωπί. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, όλα συνέβησαν κατά το πρώτο διάλειμμα του σχολείου όταν ένας 16χρονος όρμησε σε συνομίλικο συμμαθητή του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Σύμφωνα με παιδιά που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, οι καθηγητές έτρεξαν να χωρίσουν τα δύο παιδιά και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία, καθώς το παιδί που επιτέθηκε στον συμμαθητή του έφερε μαχαίρι, το οποίο τού έπεσε από την τσέπη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο, τον οδήγησαν στο τμήμα και κάλεσαν τους γονείς του. Το θύμα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», λόγω των χτυπημάτων που έφερε στο πρόσωπο.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε για το περιστατικό: «Το μαχαίρι δεν το χρησιμοποίησε, απλά το έβγαλε για να ξέρει ο άλλος ότι έχει μαχαίρι. Νομίζω του έσπασε τη μύτη. Ήρθε ΕΚΑΒ, ήρθαν δύο περιπολικά, το πήρε το παιδί το ΕΚΑΒ και το περιπολικό πήρε το άλλο παιδί με το μαχαίρι».

«Εγώ ξέρω αρκετά παιδιά να κουβαλάνε μαχαίρια πάνω τους. Πιο πολύ εγώ πιστεύω ότι τα χρησιμοποιούνε για μαγκιά, όχι για αυτοάμυνα», είπε επίσης ο αυτόπτης μάρτυρας.

Recommended For You

About the Author: efoni