Κορονοϊός: ΣΟΚ – Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σήμερα, πιθανότατα πάνω από 1000 – Διάγγελμα Μητσοτάκη

Τα 865 κρούσματα της Τετάρτης όχι μόνο σόκαραν, αλλά κατέδειξαν με κάθε τρόπο πως η κατάσταση στην χώρα έχει ξεφύγει. Πληροφορίες πως η σημερινή έκθεση του ΕΟΔΥ δεν θα έχει προηγούμενο.

Πληροφορίες  θέλουν τα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα να βρίσκονται κοντά στο ασύλληπτο όριο των 1.000 ενώ δεν αποκλείεται και να το ξεπεράσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα 865 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη θα ωχριούν μπροστά στα νέα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα και θα μας οδηγήσουν σε νέα πιο αυστηρά μέτρα.

Το θέμα έχει απασχολήσει την πολιτική ηγεσία, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό πως ο πρωθυπουργός θα απευθύνει διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό στο οποίο θα ανακοινωθούν νέα μέτρα και ο πρωθυπουργός θα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Έκτακτο διάγγελμα Μητσοτάκη

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), αναφορικά με τον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ΠτΔ.

Από το προεδρικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι βρισκόμαστε σε ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας και θα ενημερώσει τους πολίτες για την κατάσταση.

Recommended For You

About the Author: efoni