Κορονοϊός: «Βόμβα» – Λουκέτο σε 3 δήμους της Αττικής!

Το απόγευμα και από τον Νίκο Χαρδαλιά θα γίνουν σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι ανακοινώσεις για την επιβολή αυστηρότερων μέτρων.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η ανακοίνωση θα αφορά τρεις δήμους της Δυτικής Αττικής ανάμεσά τους ο δήμος Ελευσίνας και ο δήμος Ασπροπύργου.

Ερώτημα παραμένει ακόμα η περίπτωση της Κοζάνης καθώς για την ώρα δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για το αν πρέπει να μπει σε πιο αυστηρό lockdown όπως αυτό του Μαρτίου.

Οι αποφάσεις για τις περιοχές στις οποίες θα επιβληθεί αυστηρότερο lockdown ελήφθησαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την Τετάρτη μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων που χτύπησαν «καμπανάκι» μετα τα τελευταία επιδημιολογικά στοιχεία.

Όσον αφορά το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν εξετάζεται κάποια ανακοίνωση για μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων από τη σύσταση των 9 που ισχύει καθώς υπάρχει και ο περιορισμός των δύο οικογενειών, ο οποίος θεωρείται επαρκής για να μην υπάρξουν επικίνδυνα φαινόμενα.

Recommended For You

About the Author: efoni