Κολωνός: Παραδέχθηκαν σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη οι δύο κατηγορούμενοι

Ολοκλήρωσαν την κατάθεση τους ενώπιον της ανακρίτριας οι δυο κατηγορούμενοι και αυτή την ώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίχος όσον αφορά την 12χρονη παραδέχτηκε στην ανακρίτρια πως διατηρούσε σχέση με την ανήλικη και ότι είχαν σεξουαλικές επαφές περισσότερο από μια φορές.

Αρνήθηκε όλες τις άλλες κατηγορίες και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής.

Ο 42χρονος παραδέχτηκε την γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής με ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Παραδέχτηκε πως είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη έναντι αμοιβής περισσότερο από μια φορές, ωστόσο κατέθεσε πως τα χρήματα τα οποία ήταν 50-70 ευρώ τα έδινε στο χέρι του παιδιού.

Κατέθεσε ακόμη πως την κοπέλα την έβρισκε μέσω της εφαρμογής.

 Νέα κατάθεση από τη 12χρονη αύριο στο Τμήμα Ανηλίκων

Νέα συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται να δώσει στο Τμήμα Ανηλίκων η 12χρονη αύριο (13.10.2022). Αυτό ανέφερε σε δήλωση της στα δικαστήρια η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου θύματος βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η δικηγόρος εκτίμησε ότι υπάρχουν κι άλλα παιδιά τα οποία έπεσαν θύμα εκμετάλλευσης, όπως η 12χρονη στον Κολωνό.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου χαρακτήρισε επίσης, βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας, η οποία νωρίτερα είχε δημοσίως καταγγείλει ότι το παιδί εκδίδονταν από τον 53χρονο στον οίκο ανοχής της.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους η ίδια, εκείνη δεν βρισκόταν στον οίκο ανοχής όταν πήγαινε ο 53χρονος αλλά τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Στην ερώτηση γιατί κάποιος υπάλληλός της δεν έκανε καταγγελία, απάντησε πως φοβούνταν. Είπε, επίσης, ότι ο κατηγορούμενος είχε πάει εκεί κι άλλα παιδιά.

Recommended For You

About the Author: efoni