Κερατέα: Έκανε αναστροφή και τραυμάτισε 19χρονο ντελιβερά!

Σοκ προκαλεί βίντεο από τον σοβαρό τραυματισμό νεαρού δικυκλιστή- διανομέα από λευκό φορτηγό με οδηγό Ρομά, ο οποίος σταμάτησε για να αγοράσει τσιγάρα και με επικίνδυνη αναστροφή έκλεισε τον δρόμο και τραυμάτισε σοβαρά τον διανομέα φαγητού στη Κερατέα.

Όπως αποτυπώνεται και από το βίντεο που παρουσιάζει το L&Ο το λευκό φορτηγό κλείνει κάθετα τη λεωφόρο Λαυρίου, μέσα στην πόλη της Κερατέας, με τον διερχόμενο 19χρονο διανομέα ξαφνιασμένος και ενστικτωδώς να πατάει το φρένο της μηχανής δίχως να μπορεί να διαφύγει το λευκό φορτηγό και να “καρφώνεται” στη πόρτα του συνοδηγού.

 

Να σημειωθεί, ότι ο 19χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ ο οδηγός του λευκού φορτηγού συνελήφθη από την Τροχαία.

 

Η άφιξη του ΕΚΑΒ και τα παράπονα κατοίκων για δημιουργία Νοσοκομείου

Σύμφωνα με πληροφορίες το ασθενοφόρο έφυγε “καρφί” από το Γεννηματάς (κινητή μονάδα) και έκανε 30 λεπτά μέχρι να φτάσει στο σημείο του τροχαίου.

Μέχρι να φτάσουν οι διασώστες στο σημείο, ο τραυματίας διανομέας παρέμεινε στην άσφαλτο κουκουλωμένος με μπουφάν και κουβέρτες. Έφτασε νοσοκομείο μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά από τη στιγμή του τροχαίου.

Οι κάτοικοι στα Μεσόγεια φωνάζουν, ότι χάνονται ζωές στο δρόμο και ζητούν να γίνει νοσοκομείο στην περιοχή.

Μάλιστα αυτή τη Κυριακή αναμένεται να διοργανωθεί και μιια εκδήλωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: lawandorder.gr

Recommended For You

About the Author: efoni